Şimdi Ara

[SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080
    Merhaba arkadaşlar kartın ilk sahibiyim 21.02.2020 tarihin de aldım. Kasamı sattım kart boşta kaldığı için satıyorum. Herhangi bir sorunu yoktur tertemiz duruyor. Kutusu poşeti her şeyi duruyor. Alana hayırlı olsun.

[SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080 [SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080 [SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080 [SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080 [SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080
    Fiyat : 8200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @GuitarMania hocama satılmıştır elden teslim edildi. Hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• J.sins kullanıcısına yanıt

ne kadara hocam ayıptır sorması kendileri lighting 2080ti a 9k teklif etmişlerdi de ondan sordum

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    İyi vermişler satsaydın keşke. 6.750

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

[SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080

6750 tl'ye aldım. Arkadaş sağolsun evinde ağırladı çok yardımcı oldu.

Bütçem oydu onu teklif ettim. Siz buyrun düşündüğünüz 13.5-14k'ya satın, hayırlı satışlar.

• Ölücü olduğunuzu kanıtladığınız için teşekkür ederim tüm forum öğrenmiş oldu.

Kendiniz yorumda bana sataşıyorsunuz, laf söyleyince çirkinleşiyorsunuz. Sizin de karakterinizi tüm forum öğrenmiş oldu! Kartınıza çektiğiniz fiyata 3080ti'lar bulunabiliyorken verdiğim fiyatın iyi bile olduğunu kartınızı 14 bine ilana koyunca anlayacaksınız. Kim ölücü kim kazıkçı ortaya çıkar! Hayırlı ramazanlar [SATILDI] Gigabyte Aorus RTX 2080 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • engel at geç hadi biraderim benim. Yaşına uygun devam et böyle. Hala mevzuyu 2080ti zannediyor. mevzu kartın LİGHTİNG olması neyse mezarcılara laf anlatılmaz iyi forumlar cümleten

• bu arada lighting 2080ti bulursan ilan aç 9k dan alsın forumdaşlarımız senden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.