Şimdi Ara

[SATILDI] - Gigabyte Eagle OC RTX 4060 8GB (2.EL - Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] - Gigabyte Eagle OC RTX 4060 8GB (2.EL - Garantili)

Gigabyte Eagle OC RTX 4060 8GB (GV-N4060EAGLE OC-8GD) - Garantisi devam ediyor. (TR garantili - TR yetkili distribütör ürünü)

Ürün 3 Kasım 2024 tarihinde satın alındı. Orijinal kutu ve içeriği ile birlikte gönderilecektir. PDF faturayı da ileteceğim satın alacak arkadaşa.

Yaklaşık 1,5 ay kullanıldı ve çok yoğun kullanım görmedi. Overclock yapılmadı. Fotoğraflardan görüleceği üzere garanti etiketi de sağlam duruyor.

Ürün forum içerisinde satılmıştır.

Aşağıda yer alan modeldir, tüm teknik özellikleri web sitesinde yer almakta.

[SATILDI] - Gigabyte Eagle OC RTX 4060 8GB (2.EL - Garantili)gıgabyte
    GeForce RTX™ 4060 EAGLE OC 8G Key Features | Graphics Card - GIGABYTE Global
    https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N4060EAGLE-OC-8GD#kf

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Kasım 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Özel mesajlara forumdaki "Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz." sorunu yüzünden dönüş yapamıyorum :/ Mesajlar geliyor ama ben cevap veremiyorum :/

Profil üzerinden mail gönder seçeneğiyle dönüş yapabildiklerime yapıyorum ama DM atanlar mail adresi vs bir şey atarlarsa daha garanti olur.

Destek'ten yazdım ancak çözülmedi henüz :) Düzelirse tekrar DM'den de dönüş yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.