Merhaba. Aşağıdaki ürünleri uygun fiyata satıyorum.Sahibinden.com'a da ilan açtım.Kitapların fotoğraflarını linkten inceleyebilirsiniz.
*DVD Çözümlü LYS KİMYA SORU BANKASI TEKİNAY Yayınları SIFIR KİTAP 20 TL KARGO BEDAVA... Kitabın Özellikleri : Bu kitap, LYS sınav sorularına paralel olarak hazırlanmış ve tamamen yenilenen milli eğitim müfredatına uygun olarak yazılmıştır. Kitaptaki tüm sorular konuların bütün ayrıntılarını tarayacak niteliktedir. Sorular sınavda olduğu gibi kolay, orta ve zor olmak üzere üç kategoride düzenlenmiştir. Kitabın en önemli özelliği video çözüm DVD sinin olmasıdır. Evet yanlış anlamadınız kitabın tamamının çözümlerini bir DVD de topladık. 1 Adet Kitap+2 Adet Soru Çözüm Videoları DVD'si
*SAFAHAT KALİTELİ BASKI KİTAP Millî şairimiz Mehmed Âkif Ersoy'un yazdığı 7 ciltlik Safahât'ının son baskılarının (1924-1928) çeviriyazılarını asılları ile birlikte olduğu kitaptır. Safahât'ın aslından hiçbir ödün vermeden, bilimsel yöntemle hazırlanan bu yayınla; Safahât'ın çeviriyazını asıl metinleri ile birlikte okumak isteyenlere çok büyük bir kolaylık sağlamış bulunmaktayız. Mehmed Âkif'in Safahât'ını okumak, anlamak isteyen araştırmacıların ve Osmanlıca öğrenmek isteyenlerin önüne yeni ve kolay bir yol açmıştır. Bu yayının başına Mehmed Âkif'in hayatı ve eserlerine dair son araştırmalara dayanan bir giriş yazısı eklenmiş; kitabın sonuna ise Safahât'tan faydalanmayı kolaylaştıran bir sözlükçe ilave edilmiştir.
İZMİR İÇİ ELDEN TESLİM VE ELDEN ÖDEME YAPILIR.AYRICA TÜM İLLERE KARGO BEDAVA OLARAK GÖNDERİM YAPILIR.ÖDEME KOLAYLIĞI AÇISINDAN İŞ BANKASI veya PTT HESABIMA ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.
** SIFIR YİSSİ GİTAR Kullanmaya fırsat bulamadığımdan ve öğrenci olduğumdan dolayı Yissi siyah gitarımı,gitar kılıfını ve digital tuner'ını uygun fiyata satıyorum.GİTAR SIFIRDIR.
Yani gitarı satın alana kılıfı ve digital tuner'I BEDAVA.
Gitarın Özellikleri: Ihlamur Ağacı, 4/4 Tam Boy (39 inç) SİYAH RENK
Kaliteli,oldukça gösterişli bir gitardır.
İZMİR İÇİ ELDEN TESLİM VE ELDEN ÖDEME YAPILIR.DİĞER TÜM İLLERE KARGO BEDAVA OLARAK GÖNDERİM YAPILIR.ÖDEME KOLAYLIĞI AÇISINDAN İŞ BANKASI veya PTT HESABIMA ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.
Şimdiden satın alana güle güle kullanmasını dilerim.Hayatınızda her zaman müziğin olması dileğiyle...