car super.. ben o paraya araba alırım. kunt bıle banladı yanı.. zengın için o para hiç bırşey.. o car satılır satılmaz deyıl... hayırlısı olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: akktwell
quote:
Orjinalden alıntı: _MOD_
ŞAHSEN BEN OLSAM O ÇARA BIRAK 7200 2000 BİLE VERMEM O ÇARI ALACAK ADAM 1 AY NP KASAR EN FAZLA SONRA CANI SIKILIRR EX KASAMIYO BİŞEY YAPAMIYO NE YAPÇAKK
katılıyorum ben 500 ytl bile vermem
sadece np kasarsın o charla ya da bozar ardream charı yaparsın
itemlerini ve lvlini kendin kasmadıktan sonra oyunun ne anlamı kalır
yan charını bu itemlerle ardreama soksan süper olur
Hala muhabbet ediosunuz bu char csw de catapult bugtan banlanmadimi
Up
up up up ucuk bi char bence eder fiyat....
Yaş kaç okul filan dedin de?
böyle charı görünce oyundan soğuyorum
Yuh Bea Kardeşim Beramus Olmus Dupemus ZzZzZzz ..
Hangi ..... 7200 ytl verir
bu oyuna bu kadar para verıcek olan bırısını tanımıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR
Hangi ..... 7200 ytl verir
O charın değeri 7200 ytl nin kaç katıdır kim bilir.7200 ytl sadece itemlerin değeri o charı 80 yapmak için harcadığı zamanı , sıkıntıyı , emeği , vücüduna verdiği zararı, ve isim hakkı eklenmemiş fiyatı.
charin degeri 8200ytl ben toplu alan olursa 7200 e vericem dedim. toplu alan cikmayinca itemleri tektek satiyorum...
80 lvl rogue 1.8m nps with +8/15str set ,and some spear axe sword defans armors 1500ytl
godless bu server da +9 2 parca chıtın bende var dıyorsunda +10 olan adamlarda var ona göre mi konusuyorsun char cok guzel ama satma bence bıraz okuyalım dıyorsun arada gır pk yap :)) benm bukadar ıyı charım olsa makinama msn bile yuklemem :)
gereksiz insanlar topigimi kirletmeyin. item almicaksaniz yazi yazmayin. charim banli deil. item listesi Belli alici warsa ilk postumda msn biraktim. ilgilenmeyenler topigi kirletmeyin lutfen..
bak arkadasi +3 kadar takılari bugda bastin anvil bugunda bastin +9 kadarda itemleri programla bastin bana name yapma 450 ytl ye item satmaya benzemez bu isler sen dogru okuluna git unuversiteni bitir kocum memlekete daha hayirli isler yap bursada nerelere takılıyon bakem :DDD mavisakal :DDD hangi kirli topik bahsediyon ben sana sadece durust ol dedim carin banli bana name yapma temennim 999 gun bandir hede bakem uza
quote:
Orjinalden alıntı: beyzaar
bak arkadasi +3 kadar takılari bugda bastin anvil bugunda bastin +9 kadarda itemleri programla bastin bana name yapma 450 ytl ye item satmaya benzemez bu isler sen dogru okuluna git unuversiteni bitir kocum memlekete daha hayirli isler yap bursada nerelere takılıyon bakem :DDD mavisakal :DDD hangi kirli topik bahsediyon ben sana sadece durust ol dedim carin banli bana name yapma temennim 999 gun bandir hede bakem uza
oyun kapali olmasaydi seni ... edicektim de yarini bekle sen. charim banli deil. anvil bugla yapilan basilan itemlerin hepsi silindi.. itemler 1 senedir bende... alici deilsen yorum yapma bana para lazim bidibidi deil..
quote:
Orjinalden alıntı: FeelTheLoneliness
+3 rol için 81 tane rol lazım örneğin +1 için 3 tane +2 çıkabilmesi için 9 tane yani 3 tanede 27 bide +3 bascan 81 tane rol lzm demek
+0 rol için 3 üzeri 0=1 +1 rol için 3 üzeri 1=3 +2 rol için 3 üzeri 2=9 +3 rol için 3 üzeri 3=27 adet rol +0 gerekir
bu arada bu char ytlye satmak zor gelen araba tekliflerini falan değerlendir
quote:
Orjinalden alıntı: dogauzun
quote:
Orjinalden alıntı: FeelTheLoneliness
+3 rol için 81 tane rol lazım örneğin +1 için 3 tane +2 çıkabilmesi için 9 tane yani 3 tanede 27 bide +3 bascan 81 tane rol lzm demek
+0 rol için 3 üzeri 0=1 +1 rol için 3 üzeri 1=3 +2 rol için 3 üzeri 2=9 +3 rol için 3 üzeri 3=27 adet rol +0 gerekir
bu arada bu char ytlye satmak zor gelen araba tekliflerini falan değerlendir
arkadasim hepsini bugla yapti nerden bulcak 81 tane rol name yapiyo gitsin okulunu okusun bitrsin memlekete hayirli bi vatandas olsun aklın kesiyomu 81 tane rol arti bugda yapilan itemler silinmedi son gun yapanlarınkı silindi oda bazilarininki silindi aslında muhatap bile olmamak gerekir zaten son yazim bir daha yorum yapmıcam inandigim bazi degerler vardir bak arkadasim haksıs yere kazanc saglıyosan mutlaka acisi cıkar senden cıkmasa ailenden cıkar ama mutlaka cıkar haksıslık eden haksıslıga maruz kalır son yorumum
quote:
Orjinalden alıntı: GodLessTurtIe
gereksiz insanlar topigimi kirletmeyin. item almicaksaniz yazi yazmayin. charim banli deil. item listesi Belli alici warsa ilk postumda msn biraktim. ilgilenmeyenler topigi kirletmeyin lutfen..
Böyle birşeye hakkın yok, kural dışı olmadıkça isteyen istediği mesajı yazar, sende oturup katlanmak zorunda kalırsın.
BeraMusUN eN baba roguEsi WoswogeN le takas yaparsaN. alıcıyım ^^