Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık H&M Kahverengi Deri Ayakkabı Satın Al 4 Ağustos 2017 20:08 1 1 Satılık H&M Kahverengi Deri Ayakkabı Merhaba,Ayakkabıyı aldım ancak yarım gün kullanabildim, Malesef ayağımı sıkıyor. Normalde 45 giyiyorum denediğimde olur gibi gelmişti, çok da beğendiğim için aldım ama rahatsız etti.Dolayısıyla 44 numara ayakkabı giyenlere çok rahat olacaktır.Sıfır sayılır. Eğer sıfır almayı düşünüyorsanız hiç paranıza yazık etmeyin.Fiyat: 100 TL, H&M Fiyatı: 169 TLİstanbul içi elden teslim olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Maltepe-İST Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık PS3 Move set ve Sharpshooter Satılık Gelin Ayakkabısı -Çok uyguna PS3 Oyunları Satılık Uygun Fiyatlı PS3 Oyunları(Toplu)