Şimdi Ara

SATILIK HAF 912 PLUS + CM 750W +80 PLUS BRONZ + EXTRA FANLAR 240LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    pc'yi parça parça satıyorum arkadaşlar

KASA: COOLER MASTER HAF 912 PLUS TÜM PARÇALARI APARATLARI ÇEVİRİCİLERİ VS VARDIR. İLK GÜNKİ GİBİ TERTEMİZ VE SORUNSUZDUR.

KASANIN ÜZERİNDEKİ FANLAR:

(20 CM COOLER MASTER LED FAN - 20 CM XIGMATEK LED FAN - 12 CM COOLER MASTER FAN - 12 CM XILENCE FAN)

PSU: COOLER MASTER GX 750 WATT +80 PLUS BRONZ

Vatan Pc - 1 yıldan fazla garanti - kutulu

Kasa fazla söze gerek bırakmayan en iyi malzemelerden yapılmış en iyi kasalardan biridir. Verdiğim linkteki kasada COOLER MASTER'İN fanları vardır fakat xigmatek'in 40 liralık led fanı, XILENCE 10 liralık fanı yok dahil değildir. Ben veriyorum onlarda kasanın hediyesidir.

240 LİRA OLMUŞTUR. başka indirim olmayacak.

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446

kasanın orjinal fotosu
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-super-masaustu-sistem-oyun-bilgisayari-91706086/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 20 Ekim 2012; 18:59:18 >

• pm attım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 18 Ekim 2012; 21:59:39 >
  • Bu kasayı kullanıyorum gerçekten parasını hakediyor. daha önceden bir tane alıp satmıştım gerçekten bir kasaya bu kadar bağlanılır arkadaşlarıma da 2 tane aldım. fiyatı gerçekten çok müthiş alacak olan arkadaşlara kesinlikle öneririm. saygılar hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_kaptan

Bu kasayı kullanıyorum gerçekten parasını hakediyor. daha önceden bir tane alıp satmıştım gerçekten bir kasaya bu kadar bağlanılır arkadaşlarıma da 2 tane aldım. fiyatı gerçekten çok müthiş alacak olan arkadaşlara kesinlikle öneririm. saygılar hayırlı satışlar

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

pm attım hocam

cevapladım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 19 Ekim 2012; 0:12:59 >
  • Satışa devam beyler.
  • telden arayacam iyi bayramlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.