Şimdi Ara

**SATIŞ İPTAL** Haylou GT1 Plus (11.04.2022 Faturalı, Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 **SATIŞ İPTAL** Haylou GT1 Plus (11.04.2022 Faturalı, Garantili)

SATIŞ İPTAL EDİLMİŞTİR.

Merhaba. Avansas.com'dan aldığım 11.04.2022 tarihinde faturalandırılmış Haylou GT1 Plus model kulaklık satılıktır. Kulaklığı uzun zamandır deneme amaçlı almak istiyordum, zira sürekli yeni kulaklık alıp satıyorum. Aktif olarak kullandığım 4 tane bluetooth, 5-6 tane de kablolu kulaklık var. Bu kulaklıkta Qualcomm3020 çipi kullanıldığı için aptX codec'ini desteklemektedir, bu sebeple ses netliği konusunda oldukça iyidir. Basslar ve mid'ler tizlerin gerisinde kalsa da vokaller anlamında iyi bir kulaklık. Ben gerekli denemeyi yaptığım ve müzik tercihlerime uymayan bir kulaklık olduğunu değerlendirdiğim için ve başka bir kulaklık almak için bütçe yaratması amacıyla satıyorum. Kulaklık, orijinal kutusu ve kutusundan çıkan tüm aksesuarlarıyla birlikte satılıktır ve toplamda 2 saat civarında kullanıldığı için kozmetik olarak da sıfırdan zerre farksızdır.

Piyasa fiyatı şu an en ucuz yerde XXX TL civarında, ben indirimde satın aldığım ve faturada da yazan fiyata vereceğim. Yani son fiyat XX TL ve pazarlıksızdır. Ankara içinde ortak olarak anlaşılabilecek yerlere elden teslim ederim, Ankara dışına ise ödeme sonrası istenilen kargo firmasıyla gönderi yapılacaktır. Kargo ücreti alıcıya aittir. İyi forumlar  

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.