Şimdi Ara

Satılık Hearthstone Hesabı, 6.000TL(İçeriğinde 70.000 Dust, 36.000 Gold ve Overwatch Hesabı Bulunur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Hearthstone Hesabı, 6.000TL(İçeriğinde 70.000 Dust, 36.000 Gold ve Overwatch Hesabı Bulunur)

EU hesabımda 36.000 Gold, 70.000 Dust bulunmaktadır. Bu da demek oluyor ki, bu Gold ve Dust ile en az bir yıl hiç masraf yapmadan tüm kartları elde edebilirsiniz. Sahip olduğum Gold ve Dust'ın toplam değeri 3.000TL'dir. Onun haricinde var olan Hearthstone koleksiyonum ve Overwatch hesabımın toplam değeri, sahip olduğum Gold ve Dust'ın toplam değerinden çok çok daha fazladır fakat pazarlık sünnettir diyip pazarlık payını da burada kullanıyorum ve bunun maliyetini de 3.000TL'de sabitliyorum. Anlayacağınız üzere Battle.net hesabım, 6.000TL'ye satılıktır.

Lütfen sadece ciddi alıcılar iletişime geçsin. Gereksiz diyaloglarla vakit kaybetmeye gerek yok. Her şeyi mantık çerçevesinde ve hakkı ile gerçekleştiren birisiyim. Satın almak isteyen fakat daha fazla bilgiye ihtiyaç duyanlar da benimle iletişime geçebilirler. Ayrıca dc hesabım: Rayold#2815

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satılık mı son fiyat nedir

• satılıkk mı

• Evet efendim satılık ama sizinle iletişime geçemiyorum, özel mesajlarım kapalı ve nasıl açacağımı bilmiyorum. Sizinle nasıl iletişime geçebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• enis2715 E kullanıcısına yanıt

Evet, sizinle nasıl iletişime geçebilirim. Burada özel mesajlar kapalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.