Arkadaşlar ürün 2. eldir. Hp'nin dv9000 modelidir. Oyun olsun, grafik programları olsun çok iyi şekilde çalıştırır ve sıkıntı vermez. Kullanımdan dolayı ufak tefek çizikler vardır sonuçta ikinci el. İsteyenlere detaylı olarak resimlerini ve özelliklerini yazarak gönderebilirim.Netten araştırıp kısa bi bilgi sahibi edinirseniz kalitesinin farkına varırsınız. Kayseri içi elden teslim yapabilirim gelir görür makineyi alabilirsiniz yani. Şehir dışından almak isteyenlede bişekilde alışverişimizi yaparız. Örneğin bankaya para yatırır hesaba geçince ürünü gönderebilirim veya postanenin kapıda ödeme sistemi varmış sanırım oda olabilir o konuları pek bilmiyorum arkadaşlar ama sonuçta iki tarafıda mağdur etmeyecek güvenli alışveriş yöntemleri varsa onlar benim için daha uygundur. Ürünün fiyatı : 750 tl dir. Mantıklı takaslara açığım, iPhone 4, Htc Desire Hd, Samsung Galaxy S veya S II gibi telefonlarla takas olabilir. Eksik veya fazla olan tutar görüşülüp üstüne ödeyebilirim veya alabilirim problem değil yani. Satma sebebim yeni leptop geldi ve kullanma ihtiyacım kalmadı köşede durup eskiyeceğine hem alıcının işini görsün hemde benim. Herkeze iyi alışverişler.