Şimdi Ara

SATILIK HTC Desire 816 + Sıfır Ayarında + Garantili + Kutulu Faturalı + Kaskolu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone'dan yılbaşında almış olduğum HTC DESIRE 816 marka telefonumu satmaya karar verdim. Telefonumun garantisi devam etmekte olup faturası, kutusu ve tüm aparatları eksiksiz tamdır. Telefonumu aldığım gün kasko yaptırdım ve 1 yıllık kaskosu yıl sonunda kadar devam etmektedir.

Telefonumun ekranına alındığı gün kırılmaz film takılmıştır. Ayrıca silikon kılıf ile kullanılmış olup telefonda kılcak çizik dahi yoktur. Sıfır cihaz alıp kutudan çıkarsanız bu telefonla arasında hiçbir fark bulamazsınız. Telefon o derece hatasız ve tertemizdir.

Telefonun genel özelliklerini aşağıdaki resmi sitesinden inceleyebilirsiniz:
    http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-desire-816/

Telefonun sıfırı şuan piyasada Bimeks'te 1400TL, Vatan'da 1300TL'ye satılmaktadır.

Benim telefonumun sıfırından tek farkı garantisinin 24 ay değil 19 ay kalmış olmasıdır. Başka hiçbir fark bulmanız mümkün değildir.

Fiyat olarak 830 TL düşünüyorum.

Bu fiyata 5.5" HD ekranlı, 1.6Ghz dört çekirdek işlemcili, Android 5 işletim sistemli başka bir telefon daha bulamazsınız. HTC performansı ve kalitesine göre gerçekten çok makul bir rakam yazdım. Ciddi alıcılara duyurulur.

Not: İzmir'de yaşıyorum. İzmir içi elden teslim edebilirim. Ayrıca isteyen arkadaşa komisyonu ödemesi şartıyla sanalpazardan taksitli satış açabilirim. Telefon numaram 05342008265.

SATILIK HTC Desire 816 + Sıfır Ayarında + Garantili + Kutulu Faturalı + Kaskolu ! SATILIK HTC Desire 816 + Sıfır Ayarında + Garantili + Kutulu Faturalı + Kaskolu !
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 2 Eylül 2015; 14:54:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.