Şimdi Ara

SATILIK HTC ONE 888 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz abd den alınmıştır.Sprint cihazidir.
    Kozmetik olarak sol üst köşede bir ezik var.arka tarafta birkaç çizik mevcut.10/8 temizlikte.
    Kronik problemi yoktur.kamera da pembelesme ve ölu piksel sorunu yoktur.yanlız sol üst köşede ki ezikten dolayi küçük bir kasa açıklığı var.
    Cihaz imei kayıtlı ve simfree dir.dilege göre istenilen imei de atılır.kutu ve aksesuar yok.sadece cihaz.

Fiyat Satildi.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 6 Mart 2014; 10:48:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı satışlar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreii -- 6 Şubat 2014; 23:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreii

Hayırlı satışlar hocam.

Eyvallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahilliğimi affedin ama hocam .Sprint cihaz ne oluyor acaba?
  • Verizon , t mobile , at&t gibi.abd operatör cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: makinist38

cahilliğimi affedin ama hocam .Sprint cihaz ne oluyor acaba?

ben konuyu biraz daha açayım

kabataslak

bu tür cihazlar 3 e ayrılıyor

-global cihazlar herhangi bir operatör için üretilmemiş herhangi bir sim kartını takıp kullanabiliyorsunuz tr de satılan cihazlar gibi

-att,t-mobile vb operatörler için üretilmiş olan cihazlar bunların özllikleri global cihazlar ile benzerlik gösterirler ama bazan simkilitli olabiliyorlar

yazılım ile veya kod girilerek simfree yapılıyorlar ve herhangibir sim kart ile kullanılıyorlar

-verizon,sprint gibi operatörler için üretilmiş cihazlar bu cihazlar yukarıda saydığım cihazlardan farklılık gösterebiliyor bazılarında sim girişi dahi olmayabiliyor(söz konusu htc one da sim girişi var)

genel kullanımda her üç çeşit cihazda sıkıntısız kullanılıyor

sıkıntı rom yükleme ve otomatik güncellemede çıkıyor

ilk 2 çeşit cihazların romları birbirine uyuyor ve genelde ilk güncellemeyi alan cihazlardır zira dünyada en yaygın kullanılan modellerdir

ancak 3. çeşit cihazlar diğerleri kadar yaygın olmadığı için geliştiriciler bunlara çok fazla rom yapmazlar ve resmi güncellemeleri de diğerlerine göre geç çıkar

standart bir kullanıcı iseniz cihazların çeşitleri sizi etkilemez her durumda sorunsuz kullanırsınız

ama rom yükleme merakınız varsa sık sık değişik romlar kullanmayı seviyorsanız ilk 2 çeşit cihazları tercih etmelisiniz.

açıklamamı ilan sahibi beğenmez ise silebilirim

iyi satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

quote:

Orijinalden alıntı: makinist38

cahilliğimi affedin ama hocam .Sprint cihaz ne oluyor acaba?

ben konuyu biraz daha açayım

kabataslak

bu tür cihazlar 3 e ayrılıyor

-global cihazlar herhangi bir operatör için üretilmemiş herhangi bir sim kartını takıp kullanabiliyorsunuz tr de satılan cihazlar gibi

-att,t-mobile vb operatörler için üretilmiş olan cihazlar bunların özllikleri global cihazlar ile benzerlik gösterirler ama bazan simkilitli olabiliyorlar

yazılım ile veya kod girilerek simfree yapılıyorlar ve herhangibir sim kart ile kullanılıyorlar

-verizon,sprint gibi operatörler için üretilmiş cihazlar bu cihazlar yukarıda saydığım cihazlardan farklılık gösterebiliyor bazılarında sim girişi dahi olmayabiliyor(söz konusu htc one da sim girişi var)

genel kullanımda her üç çeşit cihazda sıkıntısız kullanılıyor

sıkıntı rom yükleme ve otomatik güncellemede çıkıyor

ilk 2 çeşit cihazların romları birbirine uyuyor ve genelde ilk güncellemeyi alan cihazlardır zira dünyada en yaygın kullanılan modellerdir

ancak 3. çeşit cihazlar diğerleri kadar yaygın olmadığı için geliştiriciler bunlara çok fazla rom yapmazlar ve resmi güncellemeleri de diğerlerine göre geç çıkar

standart bir kullanıcı iseniz cihazların çeşitleri sizi etkilemez her durumda sorunsuz kullanırsınız

ama rom yükleme merakınız varsa sık sık değişik romlar kullanmayı seviyorsanız ilk 2 çeşit cihazları tercih etmelisiniz.

açıklamamı ilan sahibi beğenmez ise silebilirim

iyi satışlar

Eyvallah abi cok güzel aciklamissin.silme sakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI Xbox One X - 2000TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun hocam sayenizde bilgi sahibi olduk.
  • hocam cihaz sorunsuz pasaport kayıtlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

hocam cihaz sorunsuz pasaport kayıtlı mı?

Kardeş IMEI kayıtlı.icinde baska cihazin IMEI si var.

• belirtmemişsiniz ama takas var mı?
  • quote:

belirtmemişsiniz ama takas var mı?

Belirttim hocam.dikkat ederseniz IMEI kayıtlı dedim. IMEI kayıtlı demek fake IMEI demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

belirtmemişsiniz ama takas var mı?

Belirttim hocam.dikkat ederseniz IMEI kayıtlı dedim. IMEI kayıtlı demek fake IMEI demektir.

hocam özür ben yanlış yazdım.takas var mı yok mu onu belirtmemişsiniz demek istemiştim
  • hacım yanlış anlama ama 2 gün önce telefoncuya sordum 10 aylık tertemiz Türkiye cihazı 32 gb 850 TL dedi . Şimdi senin garantisiz yurt dışı telefona bu parayı istemen normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

hacım yanlış anlama ama 2 gün önce telefoncuya sordum 10 aylık tertemiz Türkiye cihazı 32 gb 850 TL dedi . Şimdi senin garantisiz yurt dışı telefona bu parayı istemen normal mi ?

dediğiniz özelliklerde htc one ı 850 liraya vermezler

veriyorsalar hemen alın buraya koyun anında 1000 liraya müşteri bulursunuz

sakın htc one mini olmasın o
  • Billy The Kid kullanıcısına yanıt
    Ordan alabilirsin.adres verirseniz bir tane garantili lazım.gidelim alalım

• quote:

bana da al kardeş bi tane

ilanımdaki g2 yi hemen 1000 laradan satıp alırım yani
  • quote:

quote:

bana da al kardeş bi tane

ilanımdaki g2 yi hemen 1000 laradan satıp alırım yani

• quote:

quote:

hacım yanlış anlama ama 2 gün önce telefoncuya sordum 10 aylık tertemiz Türkiye cihazı 32 gb 850 TL dedi . Şimdi senin garantisiz yurt dışı telefona bu parayı istemen normal mi ?

hayır HTC ONe dı eminim . Hatta antalya da olanlar almak isteyenler gidip bakabilir . 100. yıl caddesi üzerinde . şarampol kavşağından az yukarda sağ tarafta....Kvk garantiliydi telefon adam garanti ve faturayı gösterdi . Telefon sıfır gibiydi . Ben alırdım eğer 850 tl param olsaydı . Malum herkes cebinde o kadar parayla dolaşmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy The Kid -- 14 Şubat 2014; 10:14:57 >

• quote:

quote:

quote:

hayır HTC ONe dı eminim . Hatta antalya da olanlar almak isteyenler gidip bakabilir . 100. yıl caddesi üzerinde . şarampol kavşağından az yukarda sağ tarafta....Kvk garantiliydi telefon adam garanti ve faturayı gösterdi . Telefon sıfır gibiydi . Ben alırdım eğer 850 tl param olsaydı . Malum herkes cebinde o kadar parayla dolaşmıyor..

kaçan balık büyük olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.