Şimdi Ara

Satılık HTC One M8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'den alınmış olan ve imei sorunu olmayan Htc One M8 telefonu satıyorum.

Kutusu, faturası ve garantisi yoktur. Cep telefonu ve şarj cihazı olarak satıyorum, şarj cihazının usb kablosu yok. Burada belirtilen parçalar dışında herhangi bir parçası yok, lütfen şu var mı bu var mı gibi sorular sormayın.

Telefonun kusurları:
    Konuşurken bazen karşı taraftan ses az geliyor ama hiç gelmeme gibi problemi yok.
    Kısa uçlu usb kablolarında temassızlık sorunu oluyor, çalışmama problemi yok.
    Kulaklık girişinde temazsızlık oluyor. Götürdüğüm telefoncu tozdan dolayı dedi ancak özel olarak incelemedim.
    Telefonun kasasında kullanıma bağlı çizikler ve kulaklığın üst kısımında ve sağ alt kısımında 1,5-2mm kadar darbe izi var.

Bunların dışında hiçbir sorunu yok. Telefonun içi hiç açılmadı, herhangi bir parçasında değişim olmadı.

SATILDI

Ankara içi elden, dışı ödeme yapıldıktan sonra gönderebilirim.
    Fotolar:

Satılık HTC One M8

Satılık HTC One M8

Satılık HTC One M8

Satılık HTC One M8

Satılık HTC One M8

Satılık HTC One M8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 3 Temmuz 2017; 17:26:43 >

• Merhaba urun fotolarini alabilirmiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolar eklendi.
  • Hayırlı satışlar. 1 sene kullandım bu telefonu. Multimedia deneyimi piyasadaki bir çok telefona taş çıkartır. Stereo ses harika zaten! Umarım alıcısı güle güle kullanır.
  • Eminim kullanmayan bilmiyordur ama bu telefon şarj konusunda iphone gibi değil de Sony gibi olsa üstüne telefon olmaz, 3 4 yıl kullanılır. Hele müzik dinleyen, ses isteyen için rakipsiz. Şuan o kadar pişmanım ki HTC One gibi telefonu bıraktığıma. Alacak kişi ne aldığını, ne istediğini biliyorsa çok uygun fiyata çok güzel telefon almış olacak. Hayırlı satışlar umarım kıymetini bilen biri alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.