Şimdi Ara

SATILIK HTC ONE M8 32GB (Verizon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar.
    Ürün forumdan "mitrox" adlı üyeden alınmıştır.
    Ekranın da iki derin çizik mevcuttur ben alırken bu şekilde almıştım üstüne kırılmaz cam taktım yine de, kasada da ufak tefek sürtmeler mecvuttur.
    Cihazın tek sorunu bataryasıdır. %20 de kapanmaktadır.
    Cihaz Verizon cihazı olduğu için Wi-Fi Hotspot açamaz sadece verizon sim kartı ile olur diyor hiç bir şekilde root rom denemedim bunu bilerek pm atınız. Biliyorum ilk okuduğunuz da dezavantajmış gibi geliyor fakat askere giden arkadaşlar anlar bu özelliği çok işime yaramıştı. Arkadaşlar Hotspot açar mısın dediğinde telefonum açamıyor diyordum
    3G-4.5G gayet güzel çekiyor bir problem yok. Cihaz Stereo ses hoparlörleri ve kulaklığa vermiş olduğu güçlü çıkışı ile ön planda olan bir cihazdır. Cihazdan memnun olmama rağmen harddiskim bozulduğu için satmak zorundayım. Her türlü iletişim için pm atabilirsiniz

Android sürümü 6.0 , Sense sürümü 7.0.

Verilecekler
    Cihaz
    yan sanayi şarj cihazı
    2 adet kılıf

FİYAT : 350 > 325 > 300 TL son fiyattır. Pazarlık mesajlarına cevap verilmeyecektir. Teşekkürler.

Fotoğraflar için; https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m8-verizon-32gb-525857525/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiCheN -- 7 Şubat 2018; 13:21:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.