Şimdi Ara

SATILIK!! HTC TYTN 2 BOZUK!! fiyat önemli değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar telefonun sim kartı yeri bozuldu.. takılan simkartları okumuyor sadece, onun dışında hiç bir problemi yok.. alıp cep bilgisayarı gibi de kullanabilirsiniz, yaptırmak istemezseniz.. kutusu full duruyor resimlerde de gördüğünüz gibi. sim kart yuvası değiştirilerek kullanılabilinir diye düşünüyorum. zamanında HTC telefonları çok kullandım. ama artık iphone a geçtiğim için satıyorum eski htc telefonlarımı.

fiyatı da size bıraktım, uygun bi fiyat teklifiyle gelirseniz vericem telefonu, çekmecemde 1 yıldır duruyor. en azından birinin işine yarasın, çekmecede çürüyüp gideceğine.

İade kabul etmem, sonuçta telefon bozuk, alan kişi bunu bilerek alsın. değişik takas tekliflerine de açığım.

kutu içeriği:
    htc tytn 2
    şarj aleti
    hiç kullanılmamış yedek stylus dokunmatik kalemi
    bilimum bütün kutu içeriği mevcut
    ayrıca içinde mapking navigasyon uygulamasının lisansı da duruyor hiç kullanmadım.

SATILIK!! HTC TYTN 2 BOZUK!! fiyat önemli değil  SATILIK!! HTC TYTN 2 BOZUK!! fiyat önemli değil  SATILIK!! HTC TYTN 2 BOZUK!! fiyat önemli değil  SATILIK!! HTC TYTN 2 BOZUK!! fiyat önemli değil
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sno -- 3 Nisan 2012; 21:21:42 >

• cıhaz duruyormu bendekinin kasası biraz eskidi kasası temiz ise ben alabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.