Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK HyperX Cloud 2 Kulaklık Mikrofon Satın Al 17 Mart 2019 17:22 1 1 SATILIK HyperX Cloud 2 Kulaklık Mikrofon Ürünü yaklaşık 1 sene kullandım. Astro a50 aldığım için satıyorum. Sorunsuz çalışıyor. Kutusunu ve faturasını bulamadım. Alıcıya sağlam bir şekilde paketleyip gönderebilirim.Fiyat olarak 400 civarı düşünüyorum.Özellikler- Suni deri yastıklı kafa bandı ile konforlu hafızalı köpüklü kulak yastıkları- Günlük kullanımdaki kötü koşullara dayanmak üzere sağlam, dayanıklı alüminyum çerçeve- Üstün kaliteli ve oyun içi surround ses için 53 mm sürücüler ile Hi-Fi özellikli- Profesyonel Oyunlar için optimize edilen kapalı kapak tasarımı pasif gürültü önleme özelliği sunar- Çıkarılabilir gürültü önleyici mikrofon- Sesinizin yüksek ve net bir şekilde duyulacağından emin olmak için TeamSpeak ve Discord onaylıdır- PC, Xbox One®*, Xbox One S*, PS4™, PS4 Pro, Mac®, Mobile** ve VR*** ile uyumludur- Garantili – iki yıl garanti* 3,5 mm bağlantı noktası bulunmayan Xbox One kontroleri için adaptör gereklidir (adaptör ayrı satılır). ** CTIA standart bağlantı parçalı aygıtlar ile uyumludur. *** Compatible with Virtual Reality systems with 3.5mm port.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karaman,Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK HyperX Cloud 2 Kulaklık Mikrofon Asus Strix GTX960-DC2OC-4GD5 Nvidia GeForce 4GB DDR5 128Bit