Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ SATILIK ] Hyperx Cloud Flight Satın Al 29 Mayıs 2022 03:35 1 1 [ SATILIK ] Hyperx Cloud Flight Hediye bir kulaklık geldiği için 2 gün öncesine kadar kullandığım kulaklığımı satışa çıkarıyorum. Pedlerinde soyulma mevcut ve sağ kulaklıktaki ses bazen azalıyor. Büyük ihtimalle temassızlık söz konusu. 1-2 kere sallandığında düzeliyor. Çok yoğun olduğum için servisine gönderemedim. Ped için mail attığımda da tedarikçilerden stok olması durumunda temin edilebileceğini söylediler. Bu sorunlardan dolayı fiyatı uygun tutuyorum ve pazarlık düşünmüyorum. Şarj süresinde bir azalma mevcut değil. 2 günde 1 olmak üzere şarj ediyorum. Kutu, fatura ve tüm aksesuarları mevcuttur. İlk fırsatta fotoğraflarını ekleyeceğim. Almayı düşünen kişiler mesaj yoluyla ulaşırlarsa anlık olarak da fotoğraflarını gönderebilirim. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ SATILIK ] Apple Watch Series 10 GPS 46 MM Jet Black [ SATILIK ] Corsair 32GB(2x16) Vengeance 6000mhz CL30 DDR5 [ SATILIK ] Komple Sistem /// Ryzen 5 3600 / Asus B550M-K / Asus RTX 2060 / 32 GB Ram [ SATILIK ] NZXT H500 Mid Tower ATX Siyah