Şimdi Ara

satılık HyperX Cloud PS4 pro oyuncu kulaklığı(150tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    kulaklığa gözüm gibi baktım. kullanmadığım zamanlarda kendi kutusuna koyup bıraktım, ne bir çiziği ne bir sorunu var kulaklığın. zaten bilindiği gibi hyperx PC için en iyi kulaklık firmalarından biridir. Mikrofon ve ses kalitesi çok iyidir. Basları doyurucudur.
    kulaklık sınıfının en iyi kulaklıklarından biri, komforu olsun sesi olsun cidden çok iyi. pc ve ps4 uyumlu. kutu içerigi tam, bayağı aksesuarı var. hem deri hemde başka tür yumuşak kulak pad i var, pad lerde memory foam denilen hafızalı kumaş var yani siz taktıkça kafanızın şeklini alıyor. mikrofonu takılıp çıkarılabilir. uzatma kablosu bulunmakta. telefonlardada kullanabilmek için 2 jak ı 1 jak a çeviren y kablosu bulunmakta. uçaklarda kullanabilmek için airplane adapter bulunmakta. kasası çok sağlam, kırılma vs. çok zor. kulaklığı ve aksesuarlarını taşımak için yumuşak poşedi bulunmakta. kulaklığın incelemelerine bakarsanız hem ses bakımından, hem konfor kalite bakımından çok iyi olduğunu görürsünüz, incelemelerinden hep çok iyi puanlar aldı buyrun buda incelemesiwww.chip.com.tr/inceleme/kingston-hyperx-cloud_4244.html . kargo alıcıya ait.

fiyat: 150tl

resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 20 Kasım 2016; 20:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4 proda kullanılıyor mu kablolumu kabloluysa eğer
    Usb kablolumu yoksa 3.5 jack girişli kablolumu
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum 0537 632 82 81 sen tel numaranı bana mesajla bende avcılardayım
    Ciddi alıcıyım alacağım kulaklığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.