Şimdi Ara

Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kunglao Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hediye olarak gelen dizüstü bilgisayarımı satıyorum. Model Dell inspiron N4050

İşlemci i3 2 nesil (2310 2.1 Ghz )
    Ekran kartı Hd3000
    Hard disk 320 GB
    Ram 4 gb . Orjinali 2 gb dı.samsung ram takılıydı. Aynı frekans hızında samsung ram aldım 4 gb yaptım.2 slot daha boş 16 gb a kadar destekliyor anakart.

Oyun bilgisayarı kesinlikle değildir.Ama sogutucu ile mound blade oynadım. Soğutucu olmadan cs 1.6 oynadım ( c.s go değil. C.s go soğutucu ile belki oynanır ama soğutucunun usb si bozuldu. )
    Yine aynı şekilde fm de oynanıyor rahatlıkla. Grafik gerektirmiyor.

Ofis bilgisayarı olarak çok iyi . Hdmi çıkışı sayesinde sunumda yapabilirsiniz. İnternet hızda gayet iyi. Sol tatafta 1 usb var. Çalışmıyor. Bana verdikleeindede çalışmıyordu. Belki kolay birşeydir. Sağ tarafta 2 adet usb var sorunsuz çalışıyor. Kozmetik 10 üzerinden 6 dir. Pc yi temizlemek için açtığımda kapatırken az hasar verdim ama dikkat bile çekmiyor. Fatura garanti belgesi vs yok. Sadece şarj aleti ile birlikte vereceğim. İsteyene sogutucusunu hediye ederim. Piyasa değeri 35-40 tl olan soğutucu.

Fiyat temsilidir takasa açığım. Sadece işlemci ile. İ7 4.nesil işlemciye kafa kafaya yada üstüne fark vererek alabilirim. Sadece istanbul içi

Fiyat:375 TL
     Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi)
     Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi) Satılık i3 işlemcili dell inspiron N4050 (İlan revize edildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro18 -- 6 Eylül 2015; 16:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlan güncellenip resimler eklenmiştir.
  • Konu güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.