Şimdi Ara

SATILIK i5 760

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kusursuz kondisyonda az kullanilmis i5 760.ankara ici elden veya sanalpazar ya da kargoyla satilik. istenilirse anakartla birlikte satilabilir.abartmamak kaydiyla pazarlik yapilir.mantikli seylerle takas olur

exper dr92r modelinden cikmistir diger tum parcalar birlikte satilabilir.ayrintilar icin pm

TEK islemci fiyati =200 TL
    Anakartla birlikte =275 TL

fiyat güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bordo_BERE -- 30 Eylül 2013; 16:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam yanlıs anlamayın ama i7 860 200 TL. iken sizin bu fiyata işlemci satmanız bence imkansız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

hocam yanlıs anlamayın ama i7 860 200 TL. iken sizin bu fiyata işlemci satmanız bence imkansız..

dediğiniz doğrultuda fiyatı güncelledim.Olabilecek en son fiyat ıyazdım.Ben BİZZAT bu işlemciye 6 ay kefilim ve garanti veriyorum 860 ın sahibi bunu da yapıyorsa ne mutlu ona.dediğiniz ilanı da gördüm satıcının günahını almak istemiyorum o işlemci o fiyata olmaz.Ayrıyetten belirtmem lazım Kİ

http://www.cpu-world.com/Compare/332/Intel_Core_i5_i5-760_vs_Intel_Core_i7_i7-860.html

linkte görüldüğü üzere bendeki i5 buradaki i7 den tek çekirdekli tüm işlemlerde daha hızlı.çift çekirdek gerekenlerde i7 aşağı yukarı yüzde 14 tek çekirdeklerde aşağı yukarı benim i5 im yüzde 12 daha hızlı.Özetle bu iki işlemciyi yaklaşık eşdeğer yapıyor üstelik sizin i7 2009 mahsülü iken benimki 2010 model.Özetle tabiki seçim alıcıların ama pek açık bir satıcı olacak burada belirtmek istedim.

Yukarda olmayacağını söylediğim şeyin açıklamasını yapayım size hemen.Piyasada malumunuz haswell serisi var.haswell i çıkartın 3770k kalıyor i7 amiral gemisi olarak(çıkan diğer fasafiso modelleri saymıyorum alınabilecek fiyatlı ve tercih edilen modeller açısından).bundan önce de 2600k/2700k vardı.300 liraya satılan 2600k dan hayır gelmeyeceğini bildiğim gibi(bunu kendinize de sorabilirsiniz zamanında 800 liraya alınmış ve hala en iyi işlemciler sıralamasında açık ara ilk 5 te olan 5 ghz overclocku normal soğutmayla gören) bir işlemcinin sorunu olmasa kimse 300 liraya satmaz.

Ama evet mesajımı özetlersek tavsiyenizi dikkate aldım ve ilanı güncelledim.saygılar iyi forumlar sanırım bu fiyat uygun.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sizin icin iyi oldugunu düsünüyorum. insallah satilir. anakartınızı tek satma ihtimaliniz olursa resim cekerek gönderebilir misiniz? teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.