Merhaba,
Halihazırda kullandığım 3 parça bileşenim satılıktır. Upgrade düşüncesindeyim o yüzden satılığa çıkardım.
İşlemciye Hakan abi tarafından (theVATANSEVER) geçen yıl delid işlemi yapılmıştır.
Keza zamanında anakartıda Hakan abiden almıştım. Apex serisi anakartlar normal anakartlara göre daha fazla artısı olan ve overclock işleri ile uğraşanlar için çok iyi bir anakart.
Anakart için daha önce Hakan abinin çektiği fotoğrafları yükleyeceğim(Tüm fotoğraflar kullandığım anakart'a aittir. İnternetteki başka bir karta ait değildir). Anakart aynı şekilde kullanımda ve temizliği yapılıp gönderilecek, kozmetik açıdan 10/10 bir kart. Tarafımdan her ay temizliği yapılıyor.
Sıvı soğutucu üzerinde iki adet ML140 Pro Beyaz fan bulunmaktadır. 2016 yılından beri kullanmaktayım. Kutusu vs. her şeyi bulunuyor.
Ürünlerin hepsinin kutusu en iyi şekilde muhafaza edilmiştir.
Dört bileşen için istediğim fiyat : 9500 TL
Not : En az iki parça olmak üzere (Anakart - İşlemci), (Anakart-Ram) şeklinde de satılıktır.
Anakart - İşlemci için düşündüğüm fiyat : 7000 TL
Anakart - Ram için düşündüğüm fiyat : 3200 TL
Sıvı soğutucu(fanlar dahil) tek başına istediğim fiyat : 1350 TL
Pazarlık düşünmüyorum fakat piyasayı da takip ediyorum. Uygun görüldüğünde cüzi bir miktar indirim yapılacaktır.
Anakart Ürün Link : https://rog.asus.com/motherboards/rog-maximus/rog-maximus-x-apex-model
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.