Şimdi Ara

SATILIK İntel İ9 10900 KF + Asus Z490-E Gaming Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #Diğer AMD / Intel #Intel Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK İntel İ9 10900 KF + Asus Z490-E Gaming Anakart

İlandaki ürünleri satıyorum. İkisini birlikte satıyorum parça satışı yoktur. İşlemci ve Anakart 2020 9. Ayda satın alınmıştır. İşlemci Amazon üzerinden Anakart ise İtopya üzerinden satın alınmıştır. Ürünlerin kutuları ve faturaları mevcuttur. Herhangi bir eksiği ya da problemi yoktur. Kendim kullanıyorum ve yükseltme için satıyorum. Ürün görsellerini ekliyorum. Sorusu olanlar sorabilirler. Eskişehir içi elden teslim diğer illere ödeme sonrası kargolama yapabilirim.

Fiyat: 8750 TL

SATILIK  İntel İ9 10900 KF  +  Asus Z490-E Gaming Anakart

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Telefondada söylediğim gibi çok uygun fiyata satıyorsun. ederi 11000 tl bence.

• Ürünler şu an sistem üzerinde mi ? Gelip test edebilirmiyiz?

• Yok 15.000 lira.Sizin ilanlar için referans olacağını düşündüğünüz için bu fiyatlardan bahsediyorsunuz galiba.Elimde Asus Rog Sitrix Z590 E Wifi ve 11700 var aynı fiyatlara koyacaktım sanırım 11.000 tl yazmam lazım sizin mantığa göre.Fiyatları neden yükseltiyorsunuz dolar 18’lerdeyken bile bu kadar artmadı bu fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 29 Temmuz 2022; 18:57:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

sizin o sistem 9000 bile etmez.

• Etmez tabiki o fiyatlara koymanın akıl karı olmadığı gibi ve senin Z490 E ve 10850k’nın 10.250 etmeyeceği gibi.

• hg0606 H kullanıcısına yanıt
    2 gun once soktum hocam urunleri ama islemci anakarra takili sekilde. Gelip bakabilirsiniz ama sistemimi topladim test ettiremem kendi sisteminiz yok ise eger

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    10850K ve Rog Z490F 8000 den koydum farklı bir grupta. Ona bile pazarlık istiyorlar. Arkadaşın fiyatı aslın da gayet normal. Hatta 9 gibi bir fiyatta yazılabilir. Sadece Volkan hocam biraz abartmış :) Bir aksilik olmazsa elime Z590 Godlike gelecek. Volkan hocama kalsa 10850K ile birlikte 15000 falan yazmam gerekir demek ki :) Yanlış anlaşılmasın tabiki işin esprisi. Ama acı gerçek şu ki 13. Nesil yaklaşırken, Ryzen 7000 serisi eli kulağındayken bizim 10. Nesil setlerimiz maalesef artık aklımızdan geçen rakamları etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerky1980 -- 31 Temmuz 2022; 1:16:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanerky1980 T kullanıcısına yanıt
    Yeni nesilin eli kulağında olması çok fark etmez bence çünkü çok pahalı çıkıcaklar, ddr5 kaliteli ramler 5-6 bin en az, 10 ve 11. Nesil hala fp olarak iyi.

Pazarlık isterler illaki.Evet yerinde bir fiyat koymuş ilan sahibi pazarlık yapılmadan alınabilir ki hemen satmak istemiş galiba.Karşı çıktığım yüksek fiyata çekilmek istenmesi.Neyse ilan sahibi kusura bakmasın ilanı baya kirlettik.İsterse sildirsin yorumları.

7500 e verse şu an gider set. Dün mesela 10850K ve Z490F yi çok sevdiğim bir kardeşime 7100 e verdim. Oldcity hocam da 7500 dese direk kendime alırım. Hala uzun süre kullanılacak bir set. Tabi bu fiyatta onu zarara sokar bu da ayrı bir mesele.

7500 diyordunuz :/

• F0RZA kullanıcısına yanıt
    O zaman fiyat oydu hocam. Kardeşim gibi sevdiğim biri. Çok bir durumu da yoktu. Rica etti verdim. Siz de rica etseniz 7100 yapamasam bile yine elimden gelen indirimi yapardım.

Siz gelecek diyince bende beklemedeydim açıkçası kısmetimizde yokmuş canın sağolsun hocam :)

• beyler rog z590 f ederi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_tr25 -- 3 Ağustos 2022; 16:15:40 >
  • Forum disina satilmistir arkadaslar. Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.