Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK İPAD 2 16 GB WİFİ+3G İSTANBUL İÇİ ELDEN Satın Al 11 Ocak 2015 16:47 1 1 SATILIK İPAD 2 16 GB WİFİ+3G İSTANBUL İÇİ ELDEN İLAN: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-2-16-gb-wifi-plus3g-temiz-istanbul-ici-elden-196491668/detay/ Merhaba arkadaşlar İpad 2'mi 2yıl önce türkcellden almıştım garantisi bitti,Hiç kullanmadım diyebilirim, Yurtdışı gezilerim için yenilemeyi düşünüyorum İpad mini 3 alıcam satınca bunu, Herhangi biryerinde sorun yoktur...Temizdir arka tarafında hafif kıncal çizikler vardır detaylı baktığınızda görülebilir sadece... İstanbul içi elden düşünüyorum Fiyat 475 TL'dir Modelin WİFİ+3G lisidir Sim kart girişi vardır oporetörlerden alacağınız data kartları takıp internet paketleri vs kullanabilirsiniz 3g olarak, Ciddi alıcılar ararsa sevinirim veya mesaj yoluyla sorularınızı iletebilirsiniz.. Not: İstanbul içi elden alışverişi gerçekleştircem arkadaşlar... Get vs yapmıyorum satıcının hakları korunmuyor... Elden en temizi İyi günler herkese..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 475 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK FİFA 18 PRİ 20 TL GTA5 SEC 25 tl GARANTİLİ SAMSUNG WB1100F 425 TL KIRMIZI RENK SATILIK İPAD 2 16 GB WİFİ+3G İSTANBUL İÇİ ELDEN
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK FİFA 18 PRİ 20 TL GTA5 SEC 25 tl GARANTİLİ SAMSUNG WB1100F 425 TL KIRMIZI RENK SATILIK İPAD 2 16 GB WİFİ+3G İSTANBUL İÇİ ELDEN