Şimdi Ara

SATILIK İPAD 2 16 GB WİFİ+3G İSTANBUL İÇİ ELDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK İPAD 2 16 GB WİFİ+3G İSTANBUL İÇİ ELDEN
    İLAN: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-2-16-gb-wifi-plus3g-temiz-istanbul-ici-elden-196491668/detay/

Merhaba arkadaşlar İpad 2'mi 2yıl önce türkcellden almıştım garantisi bitti,Hiç kullanmadım diyebilirim, Yurtdışı gezilerim için yenilemeyi düşünüyorum İpad mini 3 alıcam satınca bunu, Herhangi biryerinde sorun yoktur...Temizdir arka tarafında hafif kıncal çizikler vardır detaylı baktığınızda görülebilir sadece... İstanbul içi elden düşünüyorum Fiyat 475 TL'dir

Modelin WİFİ+3G lisidir Sim kart girişi vardır oporetörlerden alacağınız data kartları takıp internet paketleri vs kullanabilirsiniz 3g olarak, Ciddi alıcılar ararsa sevinirim veya mesaj yoluyla sorularınızı iletebilirsiniz..

Not: İstanbul içi elden alışverişi gerçekleştircem arkadaşlar... Get vs yapmıyorum satıcının hakları korunmuyor... Elden en temizi İyi günler herkese..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 475 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.