Şimdi Ara

SATILIK ipad mini siyah 2.el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbulda okurken media markt aldığım siyah ipad mini mi satıyorum. cihazda ekran koruyucu folyo var ancak kutu ve faturası istdaki öğrenci evimde kaldı, kullanım klavuzu şarj cihazı var ve ipad için aldığım çantayıda vereceğim, mayıs ilk haftası istla gidip geleceğim fatura ve kutusunu istenirse o zaman yollayabilirim. cihazın iki kusuru var biri cizik birinde derin çizik gibi bişey ekranda herhangi bir sıkıntı kesinlikle yok, 6-7aylık cihaz çok az kullanıldı daha pcye bile bağlanmadı, ptt yada kargo ile kapıda ödeme gönderebilirim veya mersin içi elden teslim edebilirim. fotoraflar ekliyorum kusurlarını daha net görün diye. cihazda ios7 yüklüdür.

forumdan veya furkan_fa@hotmail.com adresinden veyahttps://www.facebook.com/furkanttokmak facebooktan veya 0 539 623 37 79 numaralı telefona mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

fiyat 550 TL. (kargo ödemesi bana aittir)

kusur açıklaması: biri arka yüzde ipad yazısının sol alt kısmında çok küçük kılcak tırnak çiziği gibi 6mm uzunluğunda ufak bişey, diğeri ise fotoda göründüğü gibi cihazın sol yan üst köşesinde duvara ufak bir sürtmeden dolayı aşınma var, fotolarda açık olsun diye yakın çektim yok incelenmezse dikkat göze bile takılmıyor. çantayıda beraber göndereceğim.
     SATILIK ipad mini siyah 2.el SATILIK ipad mini siyah 2.el SATILIK ipad mini siyah 2.el SATILIK ipad mini siyah 2.el

• N11 de sıfırı 550 ye satıldı bilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata satamassın kardeş ederi 400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

N11 de sıfırı 550 ye satıldı bilginize

baktım oraya ama şuan 689tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Bu fiyata satamassın kardeş ederi 400

kendi belirlediğim fiyat bu ha satılmazsa da durur yani.
  • burası yeri değil. 2.el kısmına açacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el kısmına konu açıldı.

bu konu silinebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.