Merhaba,
iPhone 13 Pro Max' a geçmem nedeniyle iPhone 11 Pro Max cihazımı satıyorum.
Turkcell çıkış,faturası eklenecek.
Yeşil
64 GB (Bu kapasite de sorun yaşamadım, 2-3 GB' lık bir dolu oyun yüklerseniz yetmez tabi ama full uygulama, fotoğraf, spotify, videoalar vs kapasite sorunu yaşamadım. )
Full kutu içeriği, kullanım kılavuzu, etiket, iğne, şarj adaptörü ve kablosu, kulaklık (açılmadı) içermektedir.
Düşme, ezilme, vuruk, kırık, çizik, nokta hata yoktur, resimleri sabah ekleyeceğim.
Her hangi bir sorunu yoktur, sorunsuz, hatasız... Alındığından beri kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıldı, alan koruyucuyu söküp kontrol edebilir.
Pil Sağlığı: % 85
Yazılım Sürümü: 15.3.1
Fiyat: 11000 TL
Referansı olmayan üyelere önce para, sonra ürün gönderimi yapılır. Benim referanslarım ortada kullandığım cihazlarımın satışlarını görebilirsiniz.
Ürünü onaylarsanız alışveriş tamamlanır.
Ciddi alıcılar yazsın, vazgeçtim, kapasite yetmedi, düşündüm olmadı, iade vs vs şeylerle uğraşmayalım.
Alan kişi kılıf ve ekran koruyucusunu hazır ederse iyi olur, üstündeki eskidi. Fotoğraflardan göründüğü gibi ekran koruyucu birazda kalkmış, kenarları da siyah bu ekran koruyucunun, gördüğünüz cihazın çerçevesi değil ekran koruyucunun çerçevesi. Ekran koruyucunun örnek resmini de aşağıya ekliyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.