Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK İPHONE 13 PRO MAX 256GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK İPHONE 13 PRO MAX 256GB
    Telefonum pasaport kayıtlı olup ocak'ta tüm hatların kullanımına açılacaktır. Tertemiz durumda az kullanılmış pil sağlığı 85, döngüsü 430'dur. Her parçası orijinal değişen, tamir vs söz konusu değildir. Tek cihaz verilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. [SATILDI] SATILIK İPHONE 13 PRO MAX 256GB [SATILDI] SATILIK İPHONE 13 PRO MAX 256GB [SATILDI] SATILIK İPHONE 13 PRO MAX 256GB [SATILDI] SATILIK İPHONE 13 PRO MAX 256GB
    Fiyat : 36000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Pasaport kayıtlı ve ocakta kullanıma açık ne alaka? Pasaport kayıtlı ise, sürekli açık olması lazım cihazın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Henüz 3 Takvim Yılı 01-01-2025 de doluyor . O yüzden ocakta açılacak.

Öyle mi? Sürekli açık olması mı lazım? Pasaport kayıtlı 3yılı dolmamış telefon satın alın ve hattınızı takıp kullanın bakalım. Konu hakkında bilginiz yok fikriniz var. Bir de hesap sorar itham eder gibi ahkam kesiyorsunuz. Halbuki fotoğrafları inceleseniz e devlet sorgusunda her şey gözüküyor. Ya da Google'da 2dk sürmez cevabını bulmak. O da olmazsa düzgün bir üslupla sorarsınız öğrenirsiniz.

• sahrud83 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sana kötü bir şey demedim. Kaldı ki cihazın satılmış zaten.
    Ben cihaz alacağım haftaya Almanyadan. Gelince de pasaportuma kaydettireceğim. Ben bu işlemi yapında ömür boyu sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Öyle değil mi?

• erkutamca kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cihaz alacağım önümüzdeki hafta Almanyadan. Gelince de kayıt yapacağım. Ben 3 sene mi kullanabileceğim bu telefonu? Onu anlayamadım yani. Arkadaşın söyleminde buna takıldım bilmediğim için.

3 Takvim Yılı sizin hattınızla çalışacak, Yani sizin TC ile aldığınız Hatlar ile , sonrasında her Hat ile çalışacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Ama hocam mesela bizim bir akrabanın şöyle bir durumu var, vefat etmiş birinin Üzerine olan bir hat kullanıyor. A kişisi diyelim bu hat sahibine.
    B kişisinin pasaportuna kaydediliyor.

C kişisi de, a kişisinin hattı ile kullanabiliyor. O nasıl oluyor?

Çok geç oldu hocam, artık kim kimin hattını nasıl kullanıyor şu saatte bilemiyorum . İyi geceler size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.