Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık iphone 16 pro max 256 gb çöl titanyum Satın Al 2 Kasım 2024 22:26 1 1 Satılık iphone 16 pro max 256 gb çöl titanyum 23.09.2024 tarihinde almanyadan alındı ilk açan kullanan benim * 256 gb* kutusu aksesuarları tam kablosu kullanılmadı* avrupa cihazı uzak doğu cihazlarla karıştırmayalım * arıza hasar durumunda cihazı tamir için almanyaya yollayabilir sorunsuz geri gelir yanında deri kılıf hediye çok kaliteli deri kılıf resimleri akşam ekleyeceğim takas düşünmüyorum istediğim fiyat : 47.000 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Samsung Galaxy S23 FE 256 GB Graphite Satılık Cooler master HAF 700 EVO kasa Satılık Palit GeForce RTX 4090 GameRock Satılık iphone 16 pro max 256 gb çöl titanyum
Hocam selam. Ben de Aralık ayında Almanya'ya gidip alacağım da bir tane, bir şey sormak istiyorum. % kaç vergi iadesi oluyor acaba?