Şimdi Ara

SATILIK İPHONE 4 16GB(SİYAH)---İNDİRİİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Renk #Siyah Model #iPhone 4 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    3 sene önce aldığım kutulu,kitapçıklı ve çok temiz jelatin ve koruyucu ile kullandığım telefonu satıyorum.ürün turkcellden alınmıştır ancak 3 sene olduğundan garantisi yoktur.kulaklığı yoktur.sarj cihazı orjinal olup kablo belkin markadır.yanında 1. sınıf replika olan siyah-kırımızı vapor bumper ve sgp gariz(deri kılıf) verilcektir.

- Kilitsiz ( İstediğiniz operatörün hattını takıp kullanın )

- Cihazda bugüne kadar herhangi bir JailBreak işlemi yapılmadı. Hiçbir şekilde servise veya garantiye gitmedi. Tek bir sorun çıkmadan, çıkarmadan sorunsuzca kullandım.

- Herhangi bir anten, çekim gücü veya Wifi sıkıntısı yoktur.

- Home tuşu ve diğer tuşlarında (Ses, kilit vs.) hiçbir bir sorun bulunmamakta. Akıcı bir şekilde çalışıyor hepsi.

- Şarjı düzenli kullanımda 1 gün boyunca gitmektedir.

-Sim çıkarma aparatı kayıptır.

fiyat:700>650
    cihaz tek fiyatı 550TL (sondur).

SATILIK İPHONE 4 16GB(SİYAH)---İNDİRİİM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi private-x -- 21 Kasım 2013; 19:35:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yanında verdikleriyle beraber fiyat gayet uygun, tavsiye ettiğim bir kullancı hayırlı satışlar
  • 3 yıllık bir cihaza istediğiniz rakam gerçekten komik bu rakama 4s alınabilmektedir fiyatta revize şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

3 yıllık bir cihaza istediğiniz rakam gerçekten komik bu rakama 4s alınabilmektedir fiyatta revize şart

Çok haklısın kardeşim bu satıcı gerçekten insanları kandırmaya çalışıyor başta bende anlamadım fakat şimdi piayasayı araştırınca ne kadar dolandırıcı olduğunu anladım 200 lira etmez aslında
  • quote:

3 yıllık bir cihaza istediğiniz rakam gerçekten komik bu rakama 4s alınabilmektedir fiyatta revize şart

forum fiyatlarına baktığımda genelde 500 700 arası bir fiyat var.yanında verdiklerimin ederi 150 lira civarı olması dolayısıyla biraz yüksek yazmıştım.

@vatoz28
    kardeşim sana da gelince daha geçen gün satıyorum diyerek ilan verip sonra ortadan kaybolup benim forumumdan mı çıkıyorsun pardon ama satıcılığı senden öğrenecek değilim!

• yanında verdikleriniz ne kadar değerlide olsa asıl cihazı satıyorsunuz değeri 500 tl dir aksesuarlar ile 600 yazılabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasaydar

quote:

forum fiyatlarına baktığımda genelde 500 700 arası bir fiyat var.yanında verdiklerimin ederi 150 lira civarı olması dolayısıyla biraz yüksek yazmıştım.

@vatoz28
    kardeşim sana da gelince daha geçen gün satıyorum diyerek ilan verip sonra ortadan kaybolup benim forumumdan mı çıkıyorsun pardon ama satıcılığı senden öğrenecek değilim!

Çok haklısın kardeşim özür dilerim, bizim bi arkadaş 1000 liradan sattı hatta senin fiyat yine ucuzmuş aslında kusura bakma hakkını helal et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yanında verdikleriniz ne kadar değerlide olsa asıl cihazı satıyorsunuz değeri 500 tl dir aksesuarlar ile 600 yazılabilir .

forumda 600 700ler dolaşırken bende 550 istiyorum cihaza sadece gayet makul bir fiyat en azından foruma göre

• quote:

yanında verdikleriniz ne kadar değerlide olsa asıl cihazı satıyorsunuz değeri 500 tl dir aksesuarlar ile 600 yazılabilir .

Çok haklı 500'den fazla etmez bu telefon 4 sene geçti artık nerdeyse çıkalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasaydar

quote:

forumda 600 700ler dolaşırken bende 550 istiyorum cihaza sadece gayet makul bir fiyat en azından foruma göre

bu fiyat gayet güzel çabucak alıcı bulmanız dileği ile iyi satışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatoz28

quote:

dönme dolap gibi adamsın valla
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayh

pm

pm cevaplandı

• sanalpazar kullanmak istemiyorum ayrıca Ankara da elden teslim istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: romantik83

quote:

quote:

harbi cook güldüm buna.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: altibas

quote:

quote:

quote:

Manik depresifiğim, kusura bakmayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altibas

quote:

quote:

quote:

Manik depresifiğim, kusura bakmayın

yanıyosun fuatt abiiiii

• Bazı telefoncular elinde kalan sıfır 4'leri 600-700 lira arasında bir fiyata satıyor. Bu fiyata sıfırı artık zor giderken ikinci eli imkansız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 15 Kasım 2013; 0:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Bazı telefoncular elinde kalan sıfır 4'leri 600-700 lira arasında bir fiyata satıyor. Bu fiyata sıfırı artık zor giderken ikinci eli imkansız...

ben hiç görmedim araştırdım ve 1000 tlden satılırken tertemiz hiç bir kusuru olmayan telefonu da 200 300 liradan veremem ayrıca ikinci el piyasası da böyle forumda.

• pm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.