Şimdi Ara

Satılık İphone 5 16 gb Vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'dan alınma İphone 5'imi boya dökülmesi sebebiyle garantiye göndermiştim.Cihaz değişimi geldi sıfır cihaz.Garanti süresi tekrar 24 aya uzatıldı,yani alan arkadaş sadece şarj aleti ve kulaklığı 2.el olarak alacak.İstanbul içi sadece sanalpazar odur budur yoktur.Takas için sadece s4 ayarında telefonlarla olabilir,değer forumda ortada. Normal istediğim fiyat : 1675 tl. 1674 tl bile olmaz.Başka da takas teklif etmeyiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu arada cihaz siyahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: y4g12

Bu arada cihaz siyahtır.

cihaz değişiminde garanti süresi uzamaz.. kim söyledi sana garantisi 24 ay oldu diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_07

quote:

Bu arada cihaz siyahtır.

cihaz değişiminde garanti süresi uzamaz.. kim söyledi sana garantisi 24 ay oldu diye ?

bilip bilmeden cevap yazmayın teleservicete değişimi yapan arkadaşım.Ayrıca o belgesi olarak vericem zaten.

• Yok ole bisey swap cihazin faturasi eskisiyle aynidir yeni urun yollandi diye garanti sifirdan baslamaz milleti yaniltmayin iyi satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada boya dökülmesi garantiye giriyor mu? eğer öyle ise süper ...dökülmüşleri alayım sıfırlatayım....
  • Kimseyi yanılttığım yok almak isteyen bunu kabul eder,belgeyi gösteremezsem almasın bu kadar basit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad 3G 16 gb. 250 lira
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kimseyi yanılttığım yok almak isteyen bunu kabul eder,belgeyi gösteremezsem almasın bu kadar basit.

Dostum genpada akrabam var swap yani degisim cihazinda garanti sifirdan baslamasi olanaksiz dedi burda avea bayisinede sordum ole bisi yok dediler bnce tam ogren onu sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada cihaz siyahtır.

bilip bilmeden cevap yazmayın teleservicete değişimi yapan arkadaşım.Ayrıca o belgesi olarak vericem zaten.

ukalalık yapma. swap işini bizde yapıyoruz. bilmiyorsan doğruyu öğren... swap cihazlar da garanti süresi cihazın ilk alındığında alınan garanti süresinden başlar..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada cihaz siyahtır.

ukalalık yapma. swap işini bizde yapıyoruz. bilmiyorsan doğruyu öğren... swap cihazlar da garanti süresi cihazın ilk alındığında alınan garanti süresinden başlar..

Cihaza talip falan değilsiniz,ben kimseye kargoyla malı göndermiyorum.Belgesi yoksa almasınlar bu kadar basit,sıkıntı nedir çözemedim.

• günceldir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.