Şimdi Ara

- SATILIK - İphone 5 Sıfır Ayarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sinop İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sadece 1buçuk ay kullanılmış olan iphone5 imi satıyorum. Cihazda hiç bir sorun yoktur. Hatta bir kere bile yere düşürmedim telefonu aldığım ilk günden itibaren kılıf ve ekran koruyucu ile kullandım.

Telefonu amerikadan getirttim. Kayıt yaptırdım ama pasaport çifte vatandaş olan ve pasaportu yabancı olan bi arkadaşın pasaportuna yaptırdım.Tüm evrakları verdim benden istenen ikametgah ve bir sürü ıvır zıvır. Durmadan bi sorun çıktı aslında benim şanssızlığım vede kayıt yaptırdığım bayinin beceriksizliğinden bu sorunlar. En sonunda telefona yine mesaj geldi kapatılacak diye bayiye sorduğumda evrakları bulamıyorlarmış ve bir sürü saçma sapan söylemler. Canıma tak etti hatta arkadaşlar tarafından alay konusu oldum. Telefondan soğudum zaten hevesim kaçtı bu sıkıntılardan dolayı şimdi araştırıyorlar evrakları ama ilk telefonu elime aldığımdaki heyecan kalmadı. Benim için basit bir telefondan farkı yok yani :)

Alacak olan kişi için şöyle bir avantaj var benim yaptırdığım pasaporta kayıt gerçekleşirse bir sıkıntı olmayacak alan kişi için. Ama ben dahada uğraşmicam 115 lirayı çöpe attım gibi düşünecem şimdilik ve o şekilde kayıtsız gibi satacam. Eğer tel herhangi bir kişi tarafından alınmaz ise bu sırada bana oparatörden bir bilgi gelip cihazınız açılmıştır sorun yoktur şeklinde geri dönerlerse o zaman fiyat ve bilgi güncellenecektir.

Not:

Cihaz rengi siyahtır.
    Cihaz şuan açıktır.
    Cihazın açma kapama tuşunun yanında nokta şeklinde beyaz çok küçük bir çizik var.Dikkatli bakmayınca gözükmüyor bile.Bunlar iphone5 lerde moda biliyorsunuzdur.
    Cihazın tüm aksesuarları vardır kutusu ile verilecektir.
    Üstündeki kılıfda hediyedir.

Birşey soracak olursanız özel mesaj atabilirsiniz.

Fiyat konusunda 1.250 olarak düşünüyorum. Pazarlık payı vardır anlaşırız.

Resimler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtheartless -- 6 Temmuz 2013; 20:53:10 >

• Yılan hikayesine dönmüş hocam. Satın gitsin, hayırlı satışlar.
  • Güncellendi.
  • Rsimler eklendi arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtheartless -- 6 Temmuz 2013; 21:15:00 >
  • Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Yılan hikayesine dönmüş hocam. Satın gitsin, hayırlı satışlar.

Sağol kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUTUSUNDA SIFIR İPHONE 6
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.