Şimdi Ara

Satılık iPhone 6 Gold 16 GB Kayıtsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara Model #Iphone 6 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Herkese Merhaba,

Amerika Apple Store'dan alınmış kutusu açılmamış kayıtsız iPhone 6 16 GB Gold cihaz satılıktır.

Fiyat 1900 TL'dır. Kutusu açılmamış sıfır cihaz olduğu için resim eklemiyorum. Faturası ile birlikte verilecektir ve doğal olarak 1 yıllık uluslararası garantisi vardır.

Satış Ankara'dan elden ya da önce havale sonra kargo şeklinde yapılacaktır.

İlgilenen arkadaşların pm yoluyla iletişime geçmelerini rica ediyorum.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Amerika cihazlarının garantisi Zorlu Center Apple Store da geçerli mi?
  • Geçiyor olması gerekir. Markanın verdiği uluslararası garanti kendi storunda geçmiyor olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiyor
    iphone 5 ten sonra değişti sistem
  • Sadece Avrupa kıtasından alınan cihazların uluslararası garantisi Türkiye'de geçer Amerika cihazları garantisizdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynağınız nedir bu iddia ile ilgili

• ABD Salem Apple Store'dan TR'de garantinin geçerli olduğu bilgisini alarak satın aldım cihazı. Herhangi bir ülkede geçmeyen garantiye "uluslararası garanti" denilmez değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

ABD Salem Apple Store'dan TR'de garantinin geçerli olduğu bilgisini alarak satın aldım cihazı. Herhangi bir ülkede geçmeyen garantiye "uluslararası garanti" denilmez değil mi?

Burda tartismaya gerek yok Zorlu Center a gidip sorarsaniz uluslararasi garantinin apple icin ne oldugunu size anlatirlar ve cihazinizin garanti kapsaminda olmayacagini soylerler.
    Garanti olmamasi benim isime yarayan bise degil keske garantiyi verseydi bende tanidigima abd den getirtcektim ama garanti oomadigni ogrenince cokta karli olmuo.

• Zorlu Center imei numarasına göre yapıyor bu işlemi. Cihaz LTE modeliyse destek vermiyor stokta bulunmadığı için. Ancak Avrupa'da satılan modelse destek veriyor. Direk destek vermiyor demek yanlış. Benim cihazım garanti kapsamında

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Zorlu Center imei numarasına göre yapıyor bu işlemi. Cihaz LTE modeliyse destek vermiyor stokta bulunmadığı için. Ancak Avrupa'da satılan modelse destek veriyor. Direk destek vermiyor demek yanlış. Benim cihazım garanti kapsamında

Hocam kendin diyorsun Avrupaysa destek veriyor diye ayrica LTE tum ip6 larda mevcut benmki tr cihazi ve lte mevcut

Garanti kapsaminin lte ile ilgisi olcagni sanmiyorum ben. Buarda senin cihazin icin bi caba icinde degilimkarslikli fikir paylasioruz.

• Hayır hocam yanlış anladınız ben Avrupa'da satılan model derken örneğin Samsung marka cihazların Avrupa ve ABD modelleri farklılık gösterebiliyor LTE nedeniyle ancak ABD'de satılan global versiyonları da mevcut. Sen ABD özel versiyon değil de global versiyon alırsan garanti geçiyor diye biliyorum. Arkadaşım ABD'den aldığı ip5 i garanti kapsamında değiştirmişti tuş sorunu nedeniyle.
    LTE stok olmadığı ve satış yapılmadığı için garanti kapsamına almıyorlar. Ancak global versiyona destek veriyorlar diye biliyorum.
    Yarın arayıp soracağım Zorlu Center'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEnergy -- 2 Kasım 2014; 11:10:54 >
  • arkadaşlar apple store zorlu avm de çalışıyorum sadece avrupa ülkelerinden alınan cihazlarda 1 sene uluslararası garanti mevcuttur amerikadan alınan cihazlar türkiyede garantiye dahil değildir ve bu kesin bir bilgidir bilmeden benim cihazım garantili demeyin araştırın lütfen ..
  • Bu cihazi sattin mi

• Cihaz satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.