Şimdi Ara

[SATILIK]iPhone 7 Plus 32GB 2500₺ / Oneplus 9 128GB 5000₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK]iPhone 7 Plus 32GB 2500₺ / Oneplus 9 128GB 5000₺

Merhaba,

ONEPLUS 9 8/128 :

Teknik özellikler: OnePlus 9 - Full phone specifications

- Yurtdışı, imei kaydını ben yaptım.

- Kozmetik olarak sorunu yok. Hoparlör ilk günkü gibi net ses vermiyor, hafif cızırtılı. Beni rahatsız ediyordu, kişiye göre değişir. Şarj cihazı orijinal fakat kablonun ucu açıldı. Çalışmasında ve hızlı şarj etmesinde bir problem yok. Cihazı 2023 Ocak ayında aldım sanırım, tabii batarya da ilk günkü gibi değil. Yine de görece bir günü tamamlıyor. Ben oyun vs oynamam o yüzden yetiyordu. Oyun varsa yetmez, hızlı şarj bu yönden avantajlı.

Android 14 güncellemesi hazır, kullanacak kişi yükleyebilir. Ben güncellemedim, imei silinmez.

Telefonun çalışmasında bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım, cihaz bence hoparlör dışında sorunsuz. Kutusuz. Cihaz ve şarj aleti gönderilecek.

Adsız Albüm - Resim Yükle

Fiyat: 5000 TL

iPhone 7S Plus :

Teknik özellikler: Apple iPhone 7 Plus - Full phone specifications

- Cihaz yurtiçi, ikinci sahibiyim. Benden önce herhangi bir tamir görmediğini söyledi satan arkadaş. Her şeyi orijinal.

- Kozmetik olarak kasada ufak çizikler var, ekran temiz, touch id çalışıyor. Telefonda sorun olarak söyleyeceğim tek şey batarya, sağlık 79 yani servis istiyor. İkinci telefon olarak kullandım, sadece alo demek için 2 günü çıkarıyordu. Yoğun kullanımda ancak yarım gün gider. Batarya değiştirilmeli.

+ vereceğim lightning kablo çok kolay yerinden çıkıyor. Farklı kablo da sorun olmadığını hatırlıyorum.

Kasadaki ufak çizikler dışında cihaz sorunsuz. Kutusuz. Yanında Anker Quallcom 3.0 şarj aleti, orijinal lightning kablo ve kılıf vereceğim. Kılıf yeni, Ağustos ayında aldım.

Fiyat: 2500 TL

resimyukle.app
    Adsız Albüm - Resim Yükle
    https://resimyukle.app/a/zJvHX0sp

Fiyatlar makul, pazarlığa kapalı sayılırım. İki cihazı da alacaksanız pazarlık olur. Takas yok. Özellikle 3000 var, 2000 var yazılmamasını rica ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• op9 için soruyorum pasaport kayıt mı yaptırdınız yoksa imei atıldı cihazın dış görünümünde veya ekranında çizik var mı daha önce cihaz işlem gördü mü istanbulsa elden almak isterim istanbul değilse sahibinden üzeriden satışa açabilir misiniz param güvede ile alışveriş yapak istiyorum

• MMTKRELMAS M kullanıcısına yanıt

Merhaba, imei kayıtlı tabii ki.

Ekran ve kasa temiz fotoğrafları da detaylı ekledim kontrol edebilirsiniz. Tamir vs görmedi.

İskenderun’da elden, harici havale sonrası kargo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI- iPhone 7 plus 32gb
    5 yıl önce açıldı
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.