Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık iPhone 8 Plus Kırmızı , çiziksiz temiz dosta gider !! Satın Al 16 Şubat 2021 21:30 1 1 Satılık iPhone 8 Plus Kırmızı , çiziksiz temiz dosta gider !! Merhaba , Kendim kullanmış olduğum iphone 8 plus kırmızı telefonumu model yükselttiğim için satıyorum. Telefonda kozmetik olarak bir kusur yok. Sadece şarj yapılırken usb kablodan dolayı resimlerde görüldüğü üzere şarj girişinde iki küçük nokta var onun dışında telefonun hiç bir problemi yok darbe ezik vb. Hiç yere düşmedi.Amerikadan alınma kayıtlıdır. Pil durumu %80 , Kutusu ve faturası vardır alacak kişiye teslim edilecektir. Şarj aleti ile gönderilecektir. Kulaklık ve şarj kablosunu nerede bilmiyorum ben kablosuz şarj ediyordum. Şehir dışında önce havale sonra kargo olacak şekilde gönderebilirim. İstanbul içinde ortak bir yerde görüşüp elden teslim edebilirim.Fiyat: 3900 TL , cüzi bir pazarlık olabilir. Detaylı resimler aşağıda ki gibidir. PM ile ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iPhone 8 Plus Kırmızı , çiziksiz temiz dosta gider !! Satılık Ekranı Kırık HP Dizüstü ( Ev için ideal) Satılık 3 Aylık Siyah Huawei Y7 Telefon 950>900 TL OLDU Yurtdışı Ürün Garantili Lenovo Tab3 Business 10" 3G + WIFI ### 350 TL ###