Şimdi Ara

SATILIK ITEMLI ROGUE 59 KARAKTER (EDANA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun süredir oynamadığım için satışa sunuyorum. Bol itemlı güzel bir karakter. Yanlış hatırlamıyorsam üzerindeki itemlar,

+1 Black Dragon Necklace
    +2 Dual kekuri ring
    Elf Belt
    +7 dual shard
    Dex küpeler (+ kac hatırlamıyorum 7-8 civarı olması lazım)
    +8/15 fp set

Ufak tefek itemlarda olacaktı bankada (chitin set parçaları cleaver vs gibi)
    Birde 20gb nakit para mevcut bankada

Teklifiniz varsa burdan yazmanız yeterli. Tşkler.

• il neresi ve ne istiyosun
  • il izmir ve teklif sizden
  • 66 lvl %50 itemsiz priest üstüne 35 YTL verebilirm ilgilenirsen yusufpehlivan58@hotmail.com
  • sen anca o charlar adamın 10 gbsını alırsın
  • kardeş yaklaşık bi fiat söle de ona göre teklifi olanlar yazsın
    ama char iyiymiş
  • arkadaşlar hiç bi fikrim yok kaça gider değeri nedir? karakter/item alım satımı yapan arkadaşlar varsa uzman olarak bi fiyat aralığı veriversin hayrına :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galiba kimsenin ilgisini çekmedi
  • istanbul olsaydı güzel olurdu..
  • kardeşim burası acıık artırım yeri deyil adam 80 lwl İtemli satıyor Bi Fiyat koyar kendisine uyan olursa msn adresi veya Tel alır konuşur Sen gelmişsin burada ne Satıyon Fiyat söle
  • Charın max ederi 150 ytl o bile fazla dagger yok charda 1-2 dex ağırlıklı takı dışında bişi yok.
    GB lerde tanesi 18-20 ytl arası satılsa ki para edicek kısmı o hesapla işte.
  • yane abi bende onu diyorum adama sen 75 Char ı 450 ytl zor sattın dünya İtim vardı Charda deyilmii adamsankii +9 set satıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ws

yane abi bende onu diyorum adama sen 75 Char ı 450 ytl zor sattın dünya İtim vardı Charda deyilmii adamsankii +9 set satıyor

Olay o değil kardeş. Miktar arttıkça ciddi alıcı sayısı azalıyor kimse 450 lira trink çıkarıp vermez kolay kolay çoluğa çocuğa satınca itemleri gb cinsinden veya 50-100 lira değerinde olunca item kapış kapış gider hiç dert değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.