İşlerimin yoğunluğu nedeniyle uzun süredir oynamadığım için satışa sunuyorum. Bol itemlı güzel bir karakter. Yanlış hatırlamıyorsam üzerindeki itemlar,
+1 Black Dragon Necklace +2 Dual kekuri ring Elf Belt +7 dual shard Dex küpeler (+ kac hatırlamıyorum 7-8 civarı olması lazım) +8/15 fp set
Ufak tefek itemlarda olacaktı bankada (chitin set parçaları cleaver vs gibi) Birde 20gb nakit para mevcut bankada
kardeş yaklaşık bi fiat söle de ona göre teklifi olanlar yazsın ama char iyiymiş
arkadaşlar hiç bi fikrim yok kaça gider değeri nedir? karakter/item alım satımı yapan arkadaşlar varsa uzman olarak bi fiyat aralığı veriversin hayrına :)
kardeşim burası acıık artırım yeri deyil adam 80 lwl İtemli satıyor Bi Fiyat koyar kendisine uyan olursa msn adresi veya Tel alır konuşur Sen gelmişsin burada ne Satıyon Fiyat söle
Charın max ederi 150 ytl o bile fazla dagger yok charda 1-2 dex ağırlıklı takı dışında bişi yok. GB lerde tanesi 18-20 ytl arası satılsa ki para edicek kısmı o hesapla işte.
yane abi bende onu diyorum adama sen 75 Char ı 450 ytl zor sattın dünya İtim vardı Charda deyilmii adamsankii +9 set satıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ws
yane abi bende onu diyorum adama sen 75 Char ı 450 ytl zor sattın dünya İtim vardı Charda deyilmii adamsankii +9 set satıyor
Olay o değil kardeş. Miktar arttıkça ciddi alıcı sayısı azalıyor kimse 450 lira trink çıkarıp vermez kolay kolay çoluğa çocuğa satınca itemleri gb cinsinden veya 50-100 lira değerinde olunca item kapış kapış gider hiç dert değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme