NICK:__pC_K0pAT__ SERVER:BABEL FİYAT:35-40 ARASI DUSUNUYORUM TAKASTA OLABILIR ILETISIM:incredible_man_@hotmail.com veya 05323758559 veya pm ODEME:İZMİR İÇİ ELDEN DİGER İLLERDEN PTT YOLUYLA YAPILACAKTIR.
CHAR HAKKINDA BİLGİLER: Charda 16 gunluk sılver premınıum bulunmaktadır. Ayrıca 27 gunluk pet vardır. Farm yoktur. fakat 4 gap farmdaydım ısteyen devam edebılır. Üstunde 4 parça sos bulunmaktadır.Bankada yarım sayfa sos bulunmaktadır. ıwl 64+5 ve ıwl 72 +6 blade leri hazırdır.Iwl 72 protector +5 setınden 4 parcası bulunaktardır 1 parcası eksıktır.Build olarak bıcheon fıre ve force olarak düşünülmüştür fakat hızlı kasılması ıcın şimdilik light a verilmiştir.Gerekli ss ler aşağıdadır.Yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.
62 Lv Wizard İsmi _BeeLzeBub_ 5lv Guıld i Var 64 Sos Var İçinde Magic Pop tan Gelme 23m e Yakın Parası Var İçinde Takas Dersen Olur İcinden Önemli İtemleride Alabilirsin Eşit Olsun diye Msn: Master5680@hotmail.com
Biraz geç oldu ama olsun, üstünden 1 yıl geçmiş olsa da yazardım..
Bu char benim en yakın arkadaşımdan çalınmıştır, sakın güvenip almayın, inanmayanlara istemediği kadar ss yollayabiliriz...Nasıl çalındı bilmiyoruz ama sos setin tamamını biz dizmiştik o +5 ide biz basmıştık hala duruyorsa 52 sos +5 bakmadım resimlere gerke yok zaten , o kalkan depodaki 8deg protlar hepsini biz almıştık fakat bu şerefsiz çalmış şimdi satmaya çalışıyor..
hakkındaki iddialara yorum bile yapamıyosun buda senin güvenilmez oldunu kanıtlıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme