Merhaba,
Arkadaşlar ürünü anlatmadan önce bilinmesi gerektiğini düşündüğüm tek şey, Tamamen Nakit ihtiyacım olduğu için bu ürünü sattığımdır. Hakikaten satacağım bir ürün değil.
Ben bu ürünü kurumsal toplantılara çok fazla katılım sağladığım için satın aldım. İnanılmaz bir çevre gürültü kesme özelliği var. "Jabra Direct" isimli yazılımla ses ve mikrofon ayarlarını kişiselleştirmede muhteşem öncelikler ve avantajlar sağlıyor.
Ürün UC sertifikalı ve tamamen akıllı bir donanıma sahip. Microsoft Teams, Google Meet, Zoom tarafından sertifika sahibi bir cihazdır. Bu şu demek, bu bahsettiğim yazılımları yüklediğinizde kulaklık otomatik olarak en uygun ayarları bu yazılımlar için kendi otomatik sağlar ve direkt olarak sizi hazır konuma getirir.
Müzik: Beni en çok şaşırtan ise kesinlikle müzik dinlerken sesleri ayırt etmemdeki ayrıcalıklı kısımları oldu. Toplantı için almış olduğum set kulaklığın bu kadar güçlü bir şekilde müzik dinlerken farkını hissettirmesi fena halde şaşırttı. Ben genel olarak deep house ve electronic müzik ağırlıklı parçalar dinliyorum. Muhteşem iş çıkarıyor.
Ürün ile ilgili TÜRKÇE olarak resmi sitesinden Animasyonlu ve Detaylı spesifik özelliklerini inceleyebileceğiniz bir link bırakıyorum.
Bir takım sağlık sıkıntılarından dolayı elimdeki bir çok cihazı sattım. Mevcut olanlarıda tek tek çıkarıyorum. Tamamen nakit ihtiyacından ötürüdür.
Ürün ile ilgili kesin ve net bir fiyat yazmak istemiyorum. Ürünün Amazon.com.tr ve Cimri.com tr Fiyatları 3.400 TL ile 2.900 TL arasında değişmektedir.
Kozmetik olarak herhangi bir sorunu yoktur. İlgilenenler ile özelden ürün görsellerini paylaşacağım. Ürün 4 Aylıktır. Garantisi devam etmektedir.
Fiyat yazma sorunluluğum olduğu için 1800 TL yazıyorum. İstanbul içi elden teslim olur. İstanbul dışına fiyat farkını kabul ederek GET açabilirim.
Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.