Şimdi Ara

SATILIK Jelatinli YATIK PORTATİF BEYAZ KASA EXTRALAR - 70 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde fazlalık bulunan htcp kasayı satıyorum boşa çıktı. ürünün jelatinleri üstündedir . Gayet temizdir alana şimdiden hayırlı olsun
    Power ı ÇALIŞMIYOR bozuldu bunu dikkate alırsanız sevinirim. Arkadaki boşlıkların demirleri vardır fakat evde nerde bulmam lazım zaten 1 adetini ekran akrtı diğerinide Usb çoklayıcı kart dolduruyo endişeniz olmasın

FİYAR : 70 tl

1 Adet Beyaz Keysmart Marka Yatık Kasa
    1 Adet LG CD RW
    1 Adet Floppy
    1 Adet USB çoklayıcı
    1 Adet Vista Starter Dvd ORJ Keyi kasanın kenarında.

Resimler

SATILIK Jelatinli YATIK PORTATİF BEYAZ KASA EXTRALAR - 70 tl SATILIK Jelatinli YATIK PORTATİF BEYAZ KASA EXTRALAR - 70 tl

SATILIK Jelatinli YATIK PORTATİF BEYAZ KASA EXTRALAR - 70 tl SATILIK Jelatinli YATIK PORTATİF BEYAZ KASA EXTRALAR - 70 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beatlerym -- 18 Temmuz 2012; 20:01:44 >

• Hemşehrim bu kasanın jelatini nasıl üstünde olur yanlış foto mu koydun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 21 Temmuz 2011; 21:28:07 >
  • Resimleri daha detaylı çekemedim. streç naylon kaplı normalde sağ ve sol köşeleri
  • ölçüleri ?
  • Eve gidince ölçerim hocam
  • eskiden devlet dairelerinde kullanılan monitör altı kasa değilmi bu ?
  • Başlığı htpc değilde yatık kasa olarak değiştirmeniz gerekli yanıltıcı başlık olmuş..50liraya jelatini üstünde htpc kasa diye daldım ilana hayal kırıklığı oldu.
  • DÜzeltildi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecengiz2002

Başlığı htpc değilde yatık kasa olarak değiştirmeniz gerekli yanıltıcı başlık olmuş..50liraya jelatini üstünde htpc kasa diye daldım ilana hayal kırıklığı oldu.

iyi güldüm dostum, beleş mezar hesabı dalmışsın :))))
  • satısa devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.