Şimdi Ara

satılık kingsage hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir girmediğim ve oynamayı düşünmediğim için kingsage hesabımı satıyorum.

kingsage

server: amatör dünyası 13

sıralama:90

İttifak:SAKURA

köy sayısı:14

minas arnor,minas tirith ve rohan isimli köyler tamamen saldırı üzerine kurulmuş köylerdir. köylerde sadece ve çok fazla olacak şekild baltacı ve akıncı vardır. 1 köyde şahmerdan mancınık vs birimler üretilmektedir ve 1 köy savunma köyü olarak geliştirilmiştir.(okcu ve kara şovalye ağırlıklıdır gerektiğinde destek atabilmek için)

hesap ilk 100 içindedir.(90.)

hesabın içinde bulunduğu ittifak serverin 3. ittifağıdır.

hiçbir şekilde hiçbir köyde asker sıkıntısı yoktur.

gerektiğinde hammadde yardımı alacağınız ittifaktan başka olarak bireysel müttefiklerim vardır. olası bir hammadde ihtiyacı durumunda çekinmeden yardım isteyebilirsiniz. göndereceklerinden emin olun.( bu kişiler hesabın profilinde yazılıdır)

arkadaşlar gördüğünüz gibi hesap gayet iyi bir hesap tek sıkıntısı bana göre fazla köye sahip olamaması. ancak fazla köye sahip olmaktansa yavaş yavaş köy alıp askere boğmak daha mantıklı geliyor bu stratejiyi izliyorum. bu hesap için teklif alıyorum uygun bulduğum fiyata vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Skywalker Dude -- 7 Haziran 2014; 14:39:43 >

• up
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Hesabı
    10 ay önce açıldı
    7 oyunlu steam hesabı 15 lira
    4 yıl önce açıldı
    Satılık Steam hesabı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.