Hesap Adı : [B]okcuturhan[/B] Puan: 2.385.090 ( [B]Her gün kat kat artıyor [/B]) Sıra: 25 ( [B]Bu gidişle taliplisi çıkana kadar ilk 10[/B] ) Köyler: 253 ( [B]Sürekli olarak artmakta[/B] ) Ortalama köy puanı: 9.427 Savaşlar: 3.728 Öldürülen düşman: 6.668.840 [B]SERVER : 6 [/B]
[B] EĞER Kİ BİR HESAP ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ KESİNLİKLE İDDAA EDİYORUM BU HESAPTAN DAHA İYİ BİR HESAP BULABİLECEK YOKTUR. [/B]
[COLOR="Magenta"][I]Arkadaşlar Ben Server 6 nın Petrol Rafinerisini Buldum. Petrolü Çıkartmak ve Kullanmak İçin HerŞeyi Ayarladım Ve Şimdi Serverin En Mükemmel Hesabını Satışa Sunuyorum. [/I][/COLOR]
[COLOR="Red"] Size sadece şunu söyleyeyim ve siz anlayın. Çevremde 700 civarı Terk köy bulunmakta. Ve bu Terk köylerin çok büyük kısmı 10k lık köyler. [/COLOR]
[COLOR="Lime"]Dahası aralıklarla çevremde banlı veya oyununu silmiş oyuncularla bir 600-1000 arası köy daha terke düşecek. Yani anlayacağınız Hesabı alacak kişi kimse Sadece köy almakla zaten çok uzun zamanını geçirektir. Terk köyleri almak sıkıcı derseniz Çevrede aktif olarak oynayan ve köylerinin alınmasını bekleyen oyuncularda var. [/COLOR][B]Detaylı bilgiler hesap taliplisine verilecektir.[/B]
Ve Tüm bunların yanında bölgemde aktif olarak oynayan güçlü oyuncular diyebileceğimiz 5-6 kişi var ve bunca köyleri alacak tek oyuncular bu kişiler. Güzel yanı ise Benim köylerim terke düşecek köylerin tam göbek kısmıında.
Köylerimin çok büyük kısmı full askerdir. Aşırı ağırlık Saldırı köylerindedir. Savunma köyleri stratejik olarak yerleştirilmiştir. Yeterli sayıda kont her daim vardır. Köy boşaltma sıkıntısı yoktur. Zaten terk köy olduğundan salla orduyu al köyü. Bölgede saygınlığı vardır. Oyunu bırakma kararı vermemizin öncesinde [B]Oyunun 9-10 aydır 1.si olan İttifağın BAŞKANLARINDAN biriydim. [/B] 1 söze herşeyi yapacak saygınlık vardır. [B][I][COLOR="Blue"] HESAPTA KESİNLİKLE HİÇBİR İLLEGAL DURUM YOKTUR. OYNADIĞIM DÖNEM BOYUNCA BANLATILMAK İÇİN BİRÇOK İFTİRA ATILMIŞ FAKAT ASILSIZ OLDUĞU İÇİN HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMAMIŞTIR. YANİ HESAP TERTEMİZDİR.[/COLOR][/I][/B]
[B]PEKİ NASIL ULAŞABİLECEKSİNİZ : [/B]
[B]Server 6da okcuturhan hesabıma mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz. Daha sonra telefondan veya msnden görüşülerek fiyat , hesap bilgileri , hesapla ilgili Ayrıntılar konuşulacaktır. [/B]
BU HESAP BU OYUNUN TÜM WORLDLERİNDE DAHİ BULUNABİLECEK EN İYİ HESAPTIR GARANTİ EDİLEBİLİR. [B][COLOR="Blue"] LÜTFEN CİDDİ OLAN ARKADAŞLARIMIZ İRTİBATA GEÇSİN. [/COLOR][/B]