Şimdi Ara

SATILIK Kingston DT300 '256 GB' Flash Bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SATILIK Kingston DT300 "256 GB" Flash Bellek
    ürünü yaklaşık 5 ay önce forumdan takasla aldım.kendiside Almanyadan almış. orjinal kabıyla almıştım ama kabı suanda bulamadım.
    ürünün ufak bir sorunu var. ürünü fat32 de biçimlendirmek gerekiyor sanırım. aldığım kişi öyle demişti.
    ben pek uğraşmadım uğraşmaya fırsatım olmadı desek daha doğru olur. bi kaç kere baktığımda gördüğüm sorun ise
    örneğin 40 tane filmi kopyaladım ve içine attım. bu filmler flasha atılıyor. flashta belli bi yer kaplıyor bu görülüyor özellikler kısmından
    fakat bu filmlerin hepsi açılmıyor. içinden 15-20 tanesi açılıyor. Aldıgım arkadas sorunsuz olarak kullanmış. dediğim gibi formatlama işlemiyle pek uğramadım.
    satan arkadasın önerdiği bi program vardı "hp usb tool" diye bende alacak arkadaşa öneriyim. çekmecede duracağına belki birinin işine yarar diye düşündüm.

SMS ile irtibat için : 0537 657 61 28

Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba,

Hocam ürün sahte, sanırım farketmediniz satın alırken. Attığınız dosyaları tam kopyalamaz, açmak istediğinizde hata verir, ntfs olmaz, attığınız dosyalar çıkarıp taktığınızda kaybolur gibi sorunlar yaşıyorsunuz veya kullanırsanız yaşarsınız.
    Dosya sistemi de exfat tır, başka sisteme formatlanmaz.

Geçmiş olsun, Çin malı sahte ürün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Merhaba,

Hocam ürün sahte, sanırım farketmediniz satın alırken. Attığınız dosyaları tam kopyalamaz, açmak istediğinizde hata verir, ntfs olmaz, attığınız dosyalar çıkarıp taktığınızda kaybolur gibi sorunlar yaşıyorsunuz veya kullanırsanız yaşarsınız.

aldıgım arkadas aktif olarak kullandığını söyledi. emin misiniz hocam sahte olduğuna. kesin olarak sahte olup olmadığını anlayabıleceğim bişey var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixxxi

quote:

Merhaba,

aldıgım arkadas aktif olarak kullandığını söyledi. emin misiniz hocam sahte olduğuna. kesin olarak sahte olup olmadığını anlayabıleceğim bişey var mıdır ?

Şöyle yapın. İçerisine 20-30 GB film yükleyin. Sonra çıkarın, başka bir usb porta takın ve dosyalarınız açılmıyorsa kesinlikle sahte ürün. Hatta 2-3 saat beklerseniz taktığınızda değil dosyalar, disk biçimlensin mi uyarısı alırsınız. Dosya sistemi fat32 olabilir sadece ama bu da hataları önlemez. Şayet dediklerimi yaşarsanız direk geri verin.

Bende de 64 Gb var, tabii ki Kingston marka ve evde süs olarak duruyor.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Şöyle yapın. İçerisine 20-30 GB film yükleyin. Sonra çıkarın, başka bir usb porta takın ve dosyalarınız açılmıyorsa kesinlikle sahte ürün. Hatta 2-3 saat beklerseniz taktığınızda değil dosyalar, disk biçimlensin mi uyarısı alırsınız. Dosya sistemi fat32 olabilir sadece ama bu da hataları önlemez. Şayet dediklerimi yaşarsanız direk geri verin.

Bende de 64 Gb var, tabii ki Kingston marka ve evde süs olarak duruyor.

ilanda belirttiğim gibi bazıları açılıyor. başka bir yöntem falan yok mudur. ürünü alalı 5 aya yakın süre oldu hocam.iade için geç sanırım. hafta içi bilgisayarcılara bakıyım bi araştırayım.

• gecmis olsun urun sahte..cinlilerin ufak oyunu bu..bundan 6 sene once benimde elime gecmisti..kingston 8 gb flash bellek yaziliydi ama icine 1 gb veri aliyordu..hafiza dolu uyarisida vermiyodu..ayrica senin bellek ozelliklerinde 268 gozukuyor bu kesinlikle yanlis..birde tam kapasite 249 yazili..gercek 256 gb flas tam kapasite olarak 235 gb gibi bir rakam gostermesi lazim ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

gecmis olsun urun sahte..cinlilerin ufak oyunu bu..bundan 6 sene once benimde elime gecmisti..kingston 8 gb flash bellek yaziliydi ama icine 1 gb veri aliyordu..hafiza dolu uyarisida vermiyodu..ayrica senin bellek ozelliklerinde 268 gozukuyor bu kesinlikle yanlis..birde tam kapasite 249 yazili..gercek 256 gb flas tam kapasite olarak 235 gb gibi bir rakam gostermesi lazim ;)

eyvallah hocam saolun. yapacak bişey yok artık. ilan kalsın dıyorum ben yandım siz yanmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

gecmis olsun urun sahte..cinlilerin ufak oyunu bu..bundan 6 sene once benimde elime gecmisti..kingston 8 gb flash bellek yaziliydi ama icine 1 gb veri aliyordu..hafiza dolu uyarisida vermiyodu..ayrica senin bellek ozelliklerinde 268 gozukuyor bu kesinlikle yanlis..birde tam kapasite 249 yazili..gercek 256 gb flas tam kapasite olarak 235 gb gibi bir rakam gostermesi lazim ;)

eyvallah hocam saolun. yapacak bişey yok artık. ilan kalsın dıyorum ben yandım siz yanmayın

onu satan kisiyi bizde bilelim ki ondan alisveris yapmayalim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

onu satan kisiyi bizde bilelim ki ondan alisveris yapmayalim ;)

aradan 5 ay geçmiş. birazda benım hatam ilk aldıgımda farkettim ama pek önemsemedim düzelir umuduyla programlarla falan. yeni yeni farkına varıyorum sahte
    oldugunun. iyi niyetli bi abiydi ya. iyi niyetinden dolayı ismini vermek istemiyorum.
    zaten ilk aldıgım gun bi kaç film attıktan sonra farkettıgımde söylemiştim. ilanda yazdıgım programı falan önerdi yada iade alabilrim demişti. bende daha önce böyle bişey basıma gelmediğinden bilmiyorum düzelir hallederim diye attık çekmeceye. baktım kullanmıyorum. satıyım dedim. şimdide elimizde patladı

• Chipgenius ile özelliklerine bakarsanız yardımcı olabilirim. O zaman çin işimidir bozukmudur chip modeline göre tamiri olabilir mi bakılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.