merhabalar, bir arkadaşım taşınma sebebiyle elindeki kitapların bazılarını satıyor. ilgilenenler mesaj atabilir. istanbul içi elden teslim edebilir.
sufi ve şiir - 10 tl Semerkant - 12 tl Yalnızız - 10 tl Savaştan Barışa Giden Yol - 14 tl Namık Kemal romanları - 10 tl dede korkut- 5 tl Türkiye Cumhuriyeti Tarihi - 35 TL Bülent Parlak 2 Kitap - 15 TL Orhan Veli - Garip - 5 TL Safahat - 10 TL Ömer Seyfettin Tüm eserleri - 30 TL Ziya Paşa Terkib-i bend - 5 TL Mihmandar - 10 TL Hayvan Çiftliği 10 TL Mesnevi Makalat - 15 TL Big bang ve tanrı - 20 TL Açık Medeniyet - Recep Şentürk - 15 TL Nesefi ve İslam Filozoflarına Göre Allah-Alem İlişkisi- 12 TL Hadis Usulü, Şekil Ve Örneklerle, İsmail Lütfi Çakan - 15 TL Hadis Temelli Kalıp Yargılarda Kadın - 15 TL Küreselleşme Sürecinde Türkiye'de İslam – Caner Taslaman 15 TL BYE BYE TÜRKÇE - 20 TL İstanbul'un 100 Efsanesi - Ferhat Aslan 15 TL Antik Çağ Ekonomisi 40 TL Büyük Tasarım , Stephen Hawking - 10 TL Günlük Yaşamın Psikopatolojisi , Sigmund Freud - 15 TL Amatör Psikanalizi 5 TL Türkiye'nin Yakın Tarihi - Prof. Dr. İlber Ortaylı 15 TL Atatürk'ün Son Sözü Aleykümesselam , Ali Güler - 14 TL Tek Parti ve Mizah - 15 TL Tarih Lenk & Kusursuz Yazarlar Kağıttan Metinler 15 TL Son Osmanlılar - Murat Bardakçı - 20 TL Orta Asya Türk Tarihi Hakkında Dersler Wilhelm Barthold - 20 TL Beyaz Köle Ticareti , Sandro İberieli - 10 TL Kadim Ermeni Papalığı Eçmiyazin Kilisesi'nde Stratejik Savaşlar 10 TL Adriyatik'te Korsanlık Osmanlılar, Uskoklar, Venedikliler (1575-1620) 25 TL Osmanlı Kahvehaneleri - 10 TL Unuttuğumuz Mora Türkleri Balkanlarda İlk Dram 10 TL 99 Soruda Osmanlı - Erol Özbilgen 7 TL Karar gazetesi kitapları - 30 TL lber Ortaylı - Türklerin Tarihi 15 TL Türkiye Türkçesinin Temeli Oğuz Türkçesinin Gelişimi 30 TL Gökbörü'nün İzinde Kadim Türklerin Topraklarında 15 TL At Üstünde Selçuklular - 15 TL 1071 Malazgirt 10 - TL Sorularla Eski Türk Tarihi - Ali Ahmetbeyoğlu 12 TL Size Ölmeyi Emrediyorum - 20 TL 20. Yüzyıl Siyasi Tarihi - 35 TL İstanbul Darülfünunu Edebiyat Fakültesi (1900-1933) - 10 TL