Şimdi Ara

SATILIK KOMPLE ENVANTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar bütün envanterimi başlıktada belirttiğim gibi %75 oranla satıyorum

daha önce forumdan bir çok kişiye item hesap ve mmr boosting hizmeti verdim güven konusunda sıkıntı yaşamicağımızdan emin olabilirsiniz.

Profil Link :http://steamcommunity.com/id/LooocaLoooca/

yada forum üzerinden yazarak fiyat bilgileri alabilirsiniz

Sadece istediğiniz itemi söylemeniz yeterli olacaktır

• resımlerı paylaştım
  • profil bulunamadı diyor yanlış girmişsin linki heralde
  • yanlış paylaşılmış degıl hırsız oldugundan dolayı muhtemelen şuan hesabını dondurdu :))
  • Arkadaşlar sakın kanmayın envanterindeki itemlerin hepsi benim. 5.4 hesap aldım ve yaklasık 500 tl lik dota2 itemi verdim. Öyle dedi böyle dedi konuştuk anlaştık hesap alalım satalım dedi. baktım güvenilirde birisi iyi dedim olur. Çünkü hesabı alırken her bilgisini verdi. uyardı şu şu şöyle olacak böyle olacak hani bir hata olmasın dedi. Peki dedim. Verdiğim 500 tl ye yakın itemlerle dc almış tamam. sonra dedim hani donanımhaberde olsun yabancı sitelerde olsun güvenilir biri gibi görünüyorsun , vereyim sana 3 arcana sat parasını bana yolla dedi içinden 5-10 alırın dedi iyi dedim sorun değil işimi gör bende işini göreyim hesabı, 1 black terrorblade 1 legion arcana , 1 tanede golden skadi verdim arkadasa. lc yi sattım dedi 70 tl yaz kenarı alacagın var dedi okey verdim. sonra hesap alalım satalım köşeyi dönelim dedi en azından sanaldan 3-5 fazla para alsak iyidir dedi. yabancı sitelerdede adam hani tanınıyor güvenilcek birisi gibi bir imaj bırakmış tamam dedim yaklasık epey değerli item verdim ss paylasabilirsem attıgım itemleri göstereyim.http://i.hizliresim.com/aD3pZR.png link budur arkadaslar buradaki itemlerin hepsini yatırım amaçlı hesap almak için arkadasa attım, sattı bozdu birşeyler aldı stache, falan aptal aptal itemler aldı dedi pahalanır ilerde dursun kenarda dedi baktım ertesi güne açılışş bundleler falan gördüm. 14-15 gün beni oyaladıktan sonra bugün sabah envantere baktım ve mor, ruhani ateş baby roshan gördüm arkadasın envantere. yaklasık 450-500 tl dedim bu iş yatar skypeye baktım ve silmiş arkadas beni eveet dedim artık gg . hemen siteye kaydoldum ve konuyu gördüm ve ne göreyim haklıymışım her zamanki gibi,

Barış dostum teşekkür ederim iyi kötü biraz sohbetimiz oldu , yalan olsada sana güvenmek güzeldi sonuçta ben sana sen baskasına hayat güven olmadan yürümüyor 3-5 bişiler kazansaydık iyidi be dostum böylesi inan çok kötü oldu steam yöneticilerine teşekkür ederim hemen ilgilendiler , bilişim suçlarına şikayette bulunacağım ,steam moderatöründen rica edeceğim konuşma geçmişi için ikimizinde başı çok ağrıyacak yakın bir zamanda özellikle senin çok ağrıyacak skypeden eklersin umarım herşeyi tatlıya bağlayabiliriz aksi halde daha öncede olduğu gibi güvendiğim dostumun başı çok ağrıyacak teşekkür ederim biraz uzun bir yazı oldu ama ..

Bilgilenin istedim

http://i.hizliresim.com/aD3pZR.png linki ayrı olarak birde bu şekilde paylaşayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero1313 -- 10 Ağustos 2015; 11:35:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Envanter
    3 hafta önce açıldı
    PS hesabım komple satılık
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.