Şimdi Ara

SATILIK L-CARTİNE F1 -- 25 GÜNLÜK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-3 hafta önce aldığım ve anca 5-6 gün kullandığım "L-Cartine F1 2000 Likid" yağ yakıcımı kullanacak vaktim olmadığı için satmak istiyorum. Normalde 30 Günlükler 160tl civarı satılıyor hatırladığım kadarıyla. Ben 5 gün kullandığım halde 85TL istiyorum. Kargo istanbul içi için ben karşılayabilirim, istanbul dışını alıcı öder. Referanslarıma bakabilirsiniz, ürünün herhangi bir hatası vs. olsa söylerdim, dolapta muhafaza ettim; bozulma gibi bir durumu var mı bilmiyorum ama buzdolabında sakladığım için olası değildir.
    Ürün hakkında bir şey demem gerekiyorsa gerçekten işe yaradığıdır, spor salonumda son 4-5 günlük vaktimde kullabilmiştim fakat anormal derecede fazla terlemiştim, eforda doğru orantıda yükselişe geçmişti.

Fiyat: 90TL ( İNDİRİM İSTEMEYİN LÜTFEN ALDIĞIM FİYATIN YARISINA SATIYORUM NERDEYSE.) . Kargo alıcıya aittir, mng ile %30 indirimli gönderim yaparım...

SATILIK L-CARTİNE F1 -- 25 GÜNLÜK

Konu doğru yerdemi bilmiyorum, özür dilerim şimdiden..
    Fiyatı düşük tutmamın sebebi markanın pek hazedilmemesidir. Ama canı gönülden söyleyebilirim işe yarıyor, benim kullandığım vakitlerde performansım artmıştır...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaitaht -- 8 Ekim 2015; 17:31:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• K.bakmayın ama ürün "nitrofull".Hala bu markadan ürün alan gerçekten var mı ? Sağır sultan duymadı bir tek bu markanın katakullilerini.
  • fazla pazararaştırması yapmadım, ulaşılabilir birtek bu ürün vardı test etmek istedim, bana sorarsanız hayli hayli işe yaradı.. @yigitcan19901

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.