Şimdi Ara

SATILIK LAGUNA III - İLANIMIZ NASIL OLMUŞ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Açıklamayı biraz daha uzun tutun, yazıya font eklemeyin sola dayalı ve normal yazı tipi olsun.
    Km yi yuvarlayarak yazın mesela direk 80.300 yada 80.000 gibi.

Onun dışında fotoğraflarda sorun yok. Arka kısım kapalı otopark yerine açık havada çekilmiş olsa daha iyi.

Ayrıca duman gri özel bir renk değil. Renault un kullandığı, metalik gri bulut gri ve duman gri olmak üzere 3 tonu var zaten. Hem özel renk ibaresi hoş durmuyor.

Fiyat uygun, kaza boya yok 2011 yeteri dolulukta dizel d sınıfı gül gibi araç. Çok fazla durmaz satılır, fazla pazarlık etmeyin.

Hayırlı satışlar.

+

Şehir dışından gelenlere yazdıklarımın aksi çıkması halinde yaptıkları masraflar, expertiz ücreti tarafımca ödenir.

denilebilir bence. En azından şehir dışından gelenler rahat bir şekilde gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 2 Haziran 2014; 21:52:18 >

• teşekkür ederim yardımlarınız için dediklerinizi uygulayacağım
  • Tekrar merhaba arkadaşlar,

3.gün 530 kişi ilana bakmış. henüz arayan veya mesaj atan yok. dışarıda gösterdiğimiz galeriler 40.000 tl teklif ediyor, muhtemelen alıp siteye onlar ilanı koyup kar etmeye çalışacaklar.
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Bu araçları uzun süredir takip ediyorum,sizin araca galerici 40 000 vermez.(vadeli olabilir,takas sayar,v.s) aracınız alt donanım.Şahsi görüşüm aracınız binicisine 40 a gider,hayırlı satışlar...
  • hay-bey kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel olmuş,net sade ve anlaşılır.Yalnız dışarda çektiğin resimlerde aracın sadece ön yüzü görünüyor yandan ve arkadan resin yok olsaydı daha güzel olurdu,hayırlı satışlar..Arayacak olanların soracakları muhtemel sorular:

-vizesi ne zaman bitiyor-son ne olur-takas olur mu-(yazmana rağmen)boya değişen var mı--

Başka bölüme açtığın konuya yazdığım cevabı kopyalıyorum,konu burdan devam eder...
  • arayan soran yok fiyatı 40.000 e çekiyoruz malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanarch

arayan soran yok fiyatı 40.000 e çekiyoruz malesef

Hocam ilan onay sürecinde.

İlana yazdıklarını kopyalayabilir misin buraya?
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    tabi hemen

80.000 KM ORJİNAL 1.5 DİZEL 110HP
    İLK SAHİBİNDEN
    DUMAN GRİ RENK
    6 İLERİ MANUEL
    YAĞMUR SENSÖRÜ
    PARK SENSÖRÜ
    IŞIĞA DUYARLI FARLAR
    ELEKTRİKLİ YAN AYNALAR
    ÇİFT BÖLGE DİJİTAL KLİMA
    DİREKSİYONDAN RADYO KONTROL İMKANI
    DÜŞÜK YAKIT YÜKETİMİ
    ELEKTRONİK PARK FRENİ
    BOYA DEĞİŞEN YOK
    KAPALI GARAJ ARABASI
    YEDEK ANAHTARI VE KİTAPÇIĞI MEVCUTTUR
  • Güncel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mi alsam acaba.

Dizel araç araştırıyorum ama lagunanın büyük boyutu (şehir içi kullanım olacağı için) ve tüketimi biraz düşündürüyor.
  • laguna 2 2007 model privillage kullanıcıs olarak söyleyeyim tabii sizin araçdizel 2011 olarak çok güzel çok yıpranmamış bir araç bir kaç donanım eksiği var full olanından (hız sabitleyici, limitleyici, navigasyon filan) ama genelde bizim insanımızda klişe vardır biri opel astra iyi der ve biter hemen ertesi gün herkes ona beyaz der arabama 25000 tl dediğimde burun kıvıran adamlar 2005 model opele gözü kapalı 24000 tll veriyorlar anlayamıyorum ama artık alıştım. çoğu insan arabayı tanımıyor ne olduğunu bilmiyor keyless go nedir, elektrikli park freni, esp nedir, bunların hepsi hayat kurtarır hayatı kolaylaştırır ama dünyada birtek bizim insanımız korkar dijital diye d segmenti araç kullanmanın zevki bir başkadır hocam bunu bilir bunu söylerim.
  • Yıllardır beğenerek,imrenerek baktığım bir araçtır Laguna. Fiyat benim limitimin biraz üzerinde. Yoksa km,motor,kaza vs. konusunda kaçırılmayacak bir araç. İyi satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır beğenerek,imrenerek baktığım bir araçtır Laguna. Fiyat benim limitimin biraz üzerinde. Yoksa km,motor,kaza vs. konusunda kaçırılmayacak bir araç. İyi satışlar.

• arkadaşlar aracı sattık. expertiz kompresörde yağ kaçırma var dedi bizde 39.500 e verdik hayırlı uğurlu olsun diyelim.

bi jetta fiyatı piyasası olmayan inci gibi araç, piyasası yok ucuza gidiyor, temiz bulursanız üzmez. şehir içi 6-7lt yakan oturaklı,bazen dönmesi park etmesi uğraştırsa da hoş araç diyebilirm almayı düşünenlere
  • Ben dedim fazla durmaz diye çiçek gibi araç. Hayırlı olsun.

• Hayirli olsun.

Arac cok guzel de, biz gariban kaliyoruz onun karsisinda. Yoksa gonul istiyor buyuk ve guclu arabalara binmek, ama yurutme korkusu frenliyor surekli.

Insallah ulkece ekonomik durumumuz duzelir de bu araclara ulasanlarin orani artar..
  • böyle araç hemde bedava gerçekten.
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.