Şimdi Ara

Satılık League of Legends hesabı Mükemmel bir Geçmş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: phoenixfly

Yani böyle yorumlara ne gerek var (satış sabota etmek amaçlı veya fiyat düşürme)

LOL hesabı oynayabilene değerlidir. Bende PAYPAL faturaları e mail olarak tek tek duruyor. Oyuncu LOL de 300 -400 lira para harcayacağı yerde bu hesapta bu fiyata sahip oluyor zaten onlara ve HATIRLATAYIM LOL =>WOW DENEN OYUNU 2 SENEDE AKTİF OYUNCU SAYISIYLA 2 YE KATLAMIŞ VE DÜNYANIN EN ÇOK OYNANAN OYUNU HALİNE GELMİŞTİR . BEN HON U DA BİLİRİM WOW . YENİ RAKİPLERİ KALDIRMAK ZORDUR OYNAMAYI BECEREMEYİNCE TABİ ! LÜTFEN GEREKSİZ VE SABOTA EDİCİ CEVAPLAR YAZMAYINIZ .

İYİ GÜNLER DOSTALAR

KB ma ama wowun tırnağı olamaz lol ayrıca suan daha fazla wowun kulanıcısı sayısı bıldıgım kadarıyla zaten bır hıkayesı olan 2000lerın başlarından berı gelsıen bır hıkayesı olan benı ağlatan ve guzlduern hatda kıtablarıyla bır oyunu hıkayesı olmayan bıoroyunla karşılaştırmak yanlış ha yanlış aynlamayın LOL En ıyı F2P oyun bence zaten bır Stratejı oyununu bır bir mmorpgle karşılaştırkmak saçma

Blizzard herseyi paraya doktugu anda oyun oynanibilitesini kaybetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Yani böyle yorumlara ne gerek var (satış sabota etmek amaçlı veya fiyat düşürme)

LOL hesabı oynayabilene değerlidir. Bende PAYPAL faturaları e mail olarak tek tek duruyor. Oyuncu LOL de 300 -400 lira para harcayacağı yerde bu hesapta bu fiyata sahip oluyor zaten onlara ve HATIRLATAYIM LOL =>WOW DENEN OYUNU 2 SENEDE AKTİF OYUNCU SAYISIYLA 2 YE KATLAMIŞ VE DÜNYANIN EN ÇOK OYNANAN OYUNU HALİNE GELMİŞTİR . BEN HON U DA BİLİRİM WOW . YENİ RAKİPLERİ KALDIRMAK ZORDUR OYNAMAYI BECEREMEYİNCE TABİ ! LÜTFEN GEREKSİZ VE SABOTA EDİCİ CEVAPLAR YAZMAYINIZ .

İYİ GÜNLER DOSTALAR

KB ma ama wowun tırnağı olamaz lol ayrıca suan daha fazla wowun kulanıcısı sayısı bıldıgım kadarıyla zaten bır hıkayesı olan 2000lerın başlarından berı gelsıen bır hıkayesı olan benı ağlatan ve guzlduern hatda kıtablarıyla bır oyunu hıkayesı olmayan bıoroyunla karşılaştırmak yanlış ha yanlış aynlamayın LOL En ıyı F2P oyun bence zaten bır Stratejı oyununu bır bir mmorpgle karşılaştırkmak saçma

Blizzard herseyi paraya doktugu anda oyun oynanibilitesini kaybetti.

Malesef doğru ama yınede daha ıyı bı oyun suan ama kaybedı blizzard paraya dokerek herseyı garoosh ne ya ne sen getşrşp temız kalplı adamı gıdıp deathwıngle aynı keseyemeı koyuyosun ya ...

• sabote etmek için falan yazmıyorum ama kesinlikle us la eu arasında ping açısından gözle görülür bir fark var.eu da oynarsan farkı görürsün.fiyat olarak bir şey demiyorum ama alacak arkadaş na da bir hesap açıp baksın sonra sıkıntı olmasın.
  • teddybear a katılıyorum . Karşılaştıramayız . ama wow a verebileceğim tek cevap WOW da AMAÇ YOK!

LOL oynayan kişinin beyin fonksiyonlarını bi araştırın . LOL adreanilin konusunda kalpten götürür insanı . Diğerlerini hatta wow u da oynamış biri olarak bunları söylüyorum .
  • quote:

İYİ GÜNLER DOSTALAR

Lol f2p-Wow p2p bir kere daha hatırlatmak istedim.

• Bir işletmeci mühendis olarak Malesef aynı düşüncede olamam LOL un ivmesini. wow yakalayamaz ki zaten WOW un rakibi yokken bu rakamlara çıktı , oysa LOL birçok rakibe sahip , neyse sonuç ta ikimizde kendi konularımızda haklıyız :D Yorum için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenixfly -- 7 Nisan 2012; 23:35:56 >
  • skypal88 kardeşimize 200 TL na satılmıştır.Hayırlı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenixfly -- 8 Nisan 2012; 15:52:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.