Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] LENOVO ThinkPad E15 20RD0061TX 7000 TL Satın Al 19 Aralık 2024 23:14 1 1 [SATILIK] LENOVO ThinkPad E15 20RD0061TX 7000 TL İş için kullandığım bu laptopu, yeni bir tane aldığım için satışa koyuyorum. Laptopun ilk ve tek kullanıcısıyım, 4 sene boyunca haftanın 5 günü 5 saat civarı yorucu olmayan işlemlerde kullanıldı(tarayıcı vs).Ürün sorunsuz değil. Bataryasının ömrü %60'da, şarj aletininin USB-C bağlantı kısmını ters taktığınızda nedense şarj etmiyor(şarj aleti geçen yıl eski şarj aletini başka bir ülkede unutmam üzerine orijinal olarak tekrardan satın alınmıştır). Düz bir şekilde taktığınızda sorun yok. Bunun dışında laptopun kasasında çantaya koyulup çıkarmaya bağlı çizikler ve renk atmaları mevcut ve bunları yine detaylıca çekip koydum. Laptopta şu anda Fedora Linux yüklü fakat arzu ederseniz Windows yüklenip yollanabilir.Laptopu yollamadan önce iyice(resimlerde gözüktüğü gibi klavye aralarında tozlar mevcut, kusuruma bakmayın :D ) temizlenecektir.Laptopu taşıma çantası(askılı, fotoğrafta net çıkmamış o kısmı), kutusu ve şarj aletiyle birlikte yollayacağım. Kargo alıcıya ait olmak üzere istediğiniz her kargoyla yollanır.Fiyatım sondur, takas maalesef yoktur.Görseller;ımgurLenovo Thinkpad E15https://imgur.com/a/1F87Ds3Laptopun linki; www.vesmark.com.trLENOVO ThinkPad E15 20RD0061TX Intel Core i5-10210U 8GB 256GB SSD 15.6'' FHD Free Dos Taşınabilir Bilgisayarhttps://www.vesmark.com.tr/urun/lenovo-thinkpad-e15-20rd0061tx-intel-core-i5-10210u-8gb-256gb-ssd-15-6-fhd-free-dos-tasinabilir-bilgisayarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] 21 AY GARANTİLİ M3 MACBOOK AIR MIDNIGHT [SATILIK] LENOVO ThinkPad E15 20RD0061TX 7000 TL TAKSTAR PRO 82 KULAKLIK 1000 LİRA! RYZEN 5 3600 + ASUS TUF B450 GAMING PLUS SATILDI