Ürün elime Aralık 2021 yılında ikinci el olarak geçti ve Kasım 2023 sonuna kadar günlük olarak kullandım. Masaütsü bilgisayara geçiş yaptığım için satılıktır. Fabrika çıkışı konfigrasyonundan (İ7 7500U işlemci, Radeon 530 2Gb Harici Ekran kartı) farklı olarak 256 gb ssd, 1 tb hard disk, 16 gb ilave ddr4 ram (toplam 20 gb) bulunmaktadır. Cihaz üzerindeki tüm aygıtlar (klavye, touchpad, webcam, bluetooth, dvd sürücü, parmak izi okuyucu vs.) sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Ürünün tek sıkıntısı kozmetik olarak idare eder bir durumda olmasıdır. Ekran menteşeleri sağlam olsa da kronik bir sıkıntı olduğu için ekranın açılıp kapanması esnasında kasanın plastik çerçevesine üst kısımdan esneme yaptırtmakta. Ayrıca sağ üst kısmında tarafımdan yapıştırılmış kozmetik bir çatlağı da mevcut olup fotoğrafı mevcuttur. Özetle sürekli dışarda çantaya koy/çıkart şeklinde bir kullanımdan çok, evde masa başında gerektiğinde salona/mutfağa taşınabilecek daha sakin bir kullanıma uygundur.
Ürünün ağır bakımı (kasa içi toz temizliği, termal macun yenilemesi) düzenli olarak tarafımdan yapılmıştır. Cihaza format atılıp üzerinde windows 10 pro yüklenmiştir.Ayrıca formattan sonra tüm güncel sürücüleri Lenovo’nun sitesinden indirilip yüklenerek aygıt yöneticisinde tüm aygıtlar sorunsuz bir şekilde bulunmaktadır. Ürünün yanında Ekim ayında sıfır olarak temin edilip kullanılmaya başlanmış yüksek kapasite yan sanayi güç adaptörü ile Logitech M171 kablosuz mouse ile birlikte verilecektir. Ürünü ev dışında kullanmadığım için çantası yoktur ancak bana gelen karton laptop kutusuna konularak verilecektir. Ayrıca içerisine fan koyularak kullanılabilecek yükseklik ayarlı bir stand da yanında vereceğim.
Sadece şehir içi elden teslim nakit satılıktır. Pazarlıksız son fiyattır. Havale+kargo ile satış lütfen talep etmeyin. İlanda belirtmediğim diğer her türlü konu hakkında sorunuz için özel mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca ürünün fotoğrafları (CPU-Z, Hard Disk Sentinel, Lenovo'nun kendi Check-Up testi sonuçları ile ilgili ekran görüntüleri dahil) ile ilgili de bana ulaşın, belirttiğiniz yere en kısa sürede fotoğraflarını paylaşırım. Alacak kişiye şimdiden iyi günlerde kullanması dileğimle.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.