Arkadaşlar başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yanlışlık varsa öncelikle hepinizden özür dilerim. Başlıkta da belirttiğim gibi elimde z510 var. Makineyi nisan ayında aldım ki onu da 2 ay bile kullanmamışımdır. Zaten masaüstü kullanıyorum bunu sunum vereceğim zaman taşıma amaçlı almıştım. Genel olarak powerpoint ile slayt hazırladım desem de yeridir. Alacak arkadaşa 30 küsür değerindeki kablosuz mouse ve çantasını da vereceğim. İlgilenen arkadaşlar PM atabilir.
#Özellikler
İşlemci Ön Bellek 3 MB İşlemci Markası Intel İşlemci Teknolojisi Core i5 İşlemci Hızı 2.5 GHz (Turbo İle 3.1 GHz) İşlemci Numarası 4200M RAM Kapasitesi 8 GB RAM Tipi DDR3 Ekran Boyu 15.6 inch Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Ekran Kartı Markası NVIDIA Ekran Kartı Chipseti GT740M Ekran Kartı Hafızası 2 GB Disk Kapasitesi 1 TB HDD + 8 GB SSD Optik Sürücü DVDRW Wi-Fi Var HDMI Var Kart Okuyucu Var Kamera Var LED Var
Ana başlıklarda 2. el bölümü var.
Aynen kardeşim kusura bakmayın gerekli işlemi yapacaktım fakat konuyu kaldırma gibi bi yetkim yok maalesef
Fiyat belirtmemişim 1400 TL arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme