Şimdi Ara

....SATILIK LG G FLEX2 VE LG G3 TELEFON....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba.Ürünler satılıktır.Takas sadece Iphone 7 ile mümkündür.Altı üstü konuşulur.Onun dışında herhnagi birşey Önermeyin lütfen.

LG G3
    Ürün paralel ithalat olup (DELTA SERVİS) garantilidir.14 Ocak 2017 ye kadar garantisi vardır.Telefonun ekranında çizik yoktur.Ön kasada LG nin kronik çatlağı vardır.Resimlerdeki görünüyor.
    Telefonun orjinal pili bozulmuştur.Şuanda şarja takılırken açılıyor.Alan kişi orjinal pil alarak veya servise göndererek problemini çözebilir.Iphone 7 aldığımdan ben uğraşmak istemiyorum.
    Bunun dışında hiçbir problemi yoktur.Kamera,bluetooth,wifi vs. Sorunsuz çalışmaktadır.
    Telefonun kutusu,faturası,kağıtları vardır.Şarj cihazı bir arkadaşımda şuanda, satılana kadar ondan temin edeceğim.
    REVİZE!!!!! Fiyat: 550 TL dir.

10 günlüğüne satıştan çekildi......
    LG GFLEX 2
    Ürünü sıfır olarak yine forumdan bir arkadaştan aldım.AT&T cihazıdır.Amerikan model olduğu için Ram i 3GB ve işlemci hızı TR cihazlara göre yüksektir.
    Üründe kozmetik olarak resimlerdeki gibi ekranda çatlak vardır.Telefonu kılıfından çıkardığım gün elimden düştü.(ilk kez o zaman düştü zaten)
    Tek noktadan darbe aldı ve ekran camı çatladı.
    Telefonun tüm fonksiyonları çalışıyor.Ekran dokunmatiği,wifi, Şebeke,bluetooth,kamera vs. Kusursuz çalışmakta.İşlevsel hiçbir sorunu yok.Deneyerek alabilirsiniz.
    REVİZE !!!!! Fiyat: 450 TL düşünüyorum.fiyatta sabittir. Saçmasapan fiyatlarla mesaj atmayın, zahmet etmeyin.

....SATILIK LG G FLEX2 VE LG G3 TELEFON........SATILIK LG G FLEX2 VE LG G3 TELEFON........SATILIK LG G FLEX2 VE LG G3 TELEFON....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 29 Kasım 2016; 13:11:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Devamı
    ....SATILIK LG G FLEX2 VE LG G3 TELEFON........SATILIK LG G FLEX2 VE LG G3 TELEFON........SATILIK LG G FLEX2 VE LG G3 TELEFON....

• Devamı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.