Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK LG G3 TELEFONLAR Satın Al 10 Nisan 2017 14:25 1 1 SATILIK LG G3 TELEFONLAR Yeni telefon aldığım için elimdeki 2 adet Lg g3 telefonumu satıyorum.2 Cihazda yurtdışından gelmiştir.AT&T cihazı D850 modelidir.İmei kaydı malum yollar ile yapılmıştır.Kayıttan düşme gibi bir sorunu yok.Özenle kullanılmıştır ve çiziksizdir.Cihazın yanında Yedek Pil,Kırılmaz ekran Koruyucu,Masaüstü Şarj cihazı mevcut.İstanbul üsküdar/kadıköy civarında elden teslim edebilirim.Bunun dışında sadece GET ile satıyorum.600 TL Get ilanım:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-tertemiz-lg-g3-uygun-fiyat,bol-aksesuar-413363098/detayTEKNİK ÖZELLİKLERİİşletim Sistemi: Android 5.1 LP(MM Yüklenebilir) Sim Kullanımı : Tek Simİşlemci: 2.5 GHz 4 Çekirdek İşlemciEkran: 5.5 inç Full HD Super AMOLED Ekran Çözünürlük: 2560x1440 pikselArka Kamera: 13 Megapiksel, LED Flaşlı Ön kamera: 2.1 Megapiksel Bellek: 32 GB Hafıza.Sd kart girişi microSD (128 GB’a kadar) Ram: 3 GB RAM Ağırlık: 149 grBoyutlar: 146,3 x 74,6 X 8,9 mmBatarya: Standart pil, Li-ion 3,000 mAhFotoğraflar:------------------------------------------------------------------Diğer cihazımda aynı temizlikte ve aynı model telefondur.Cihazın yanında Yedek Pil,KIlıf,Masaüstü Şarj cihazı,Şarj cihazı mevcut.4G sorunsuz çalışmaktadır.Tek sorunu Kulaklık girişi bazen algılamıyor bunun için yanında 20$ lık Bluetooth kulaklık ile satıyorum.Kulaklık Özellikleri:3-4 saat müzik dinleme süresi3-4 saat telefon ile konuşma süresi360 saat standby zamanıMicro usb ile şarjFotoğraflar:550 TLGet ilanım:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-tertemiz-lg-g3-uygun-fiyat,aksesuar,bluetooth-kulaklik-413384906/detay/ Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Canon 650D 18-55 ,70-300 Lens Lowepro Çanta,Wifi hafıza kartı TAKAS Mevcut SATILIK LG G3 TELEFONLAR SATILIK LG G3 D850,BOL AKSESUAR SATILIK PS3