Şimdi Ara

satilik lg hs201 efsane led projeksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba burdan yaklasik 1 yil kadar once aldigim kutusu faturasi vs herseyi duran tertemiz en ufak sorunu olmayan toplamda 3000 saatten fazla kullanilmamis olan projeksiyonum satiliktir veya daha ust modeller ile takas da olabilir. Satis once havale sonra urun seklinde olucaktir burdaki diger herkesin yaptigi gibi yalniz urune herzaman kefilim yani aldiniz kullandiniz herhangi bir ariza olursa tarafima gonderebilirsiniz tabiki ilk bi jafta icib gecerli fotograflari aksam paylasirim

Fiyat 600 tl. 》》》》550 tl son fiyat kesinlikle indirim olmayacak daha fazla saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exorcist33 -- 2 Kasım 2014; 11:35:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat takip

• Pm attim ufak bir pazarlik payi mevcuttur

• Merhaba; Okul için 3 metreden net görüntü alabilir miyiz sizin sattığınızla?
  • Vallahi suanda ben 4 metreden kullaniyorum sikinti oldugunu soylemem gayet net herhangi bir problemini gormedin yalbiz led oldgu icin gündüz ortami los yapnak zorundasiniz zira normal projektorlerde 2000 lumen degerine sahip oldugunu okumustum. Led ildgu icin 30.000 saat kadar kullanabilirsiniz toplamda 3bin saati gecmemistir zaten 6 yil tv gibi kullanabilirsiniz :)

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.